esport+

JA SOM MÉS DE 16.000

Esport + confirma el seu constant creixement, ampliant la seva comunitat a més de 16.000 persones inscrites

Esport + és la plataforma que retransmet més esdeveniments esportius, en directe, a escala mundial. El constant creixement de la plataforma audiovisual de l’esport català s’ha manifestat en l’augment de la comunitat i clubs implicats directament. El balanç d’aquest darrer mes de maig deixa més de 16.000 registrats, un seguiment superior a 350.000 visualitzacions i un impacte internacional a 110 països diferents. 

Tot això ha estat possible gràcies al final de temporada de gran part de les competicions catalanes, així com els esdeveniments importants a escala mundial, que Esport + ha retransmès durant aquest mes de maig. La Copa del Món de Futbol per a persones amb Paràlisi Cerebral, el Sand Series de Barcelona de Tennis Platja, el Vichy Catalan Volei Tour de Volei Platja, el Catalunya i Mèxic de Softbol Femení, la Copa del Món de Bike Trial i la Festa de l’Esport, entre molts altres, han fet crèixer el projecte impulsat per Fundació UFEC i UFEC fins al punt de generar una comunitat superior a les 16.000 persones i consolidar el creixement sostingut a nivell mensual superior al 15%.

Tot i que l’activitat federativa ha començat a decaure amb el desenllaç de les diverses temporades regulars, a Esport + s’han viscut fites històriques per part dels nostres Clubs E+. Al llarg d’aquest mes de maig hem vist en directe: els ascensos del CH Terrassa Femení a Lliga Catalana, de la UE Olot a 2a RFEF, del Bosc de Tosca a 1a Catalana, del CP Vilafranca a OK Lliga, de l’Aleví C del CF Igualada a Preferent, del GEiEG d’Handbol a 2a Catalana i del CD Terrassa a Divisió d’Honor; una èpica classificació del CFJ Mollerussa a la Fase Prèvia de la Copa del Rei; una màgica Fase d’Ascens a Lliga EBA, per part del CB Castelldefels; els títols dels Cadets Masculí i Femení del Júnior al Campionat d’Espanya Cadet de Hockey i el de Lliga del Júnior Femení del CB Valls; i les salvacions de CH Olot a OK Plata i del Sènior Masculí del CB Igualada

La consolidació de la Lliga Catalana d’eSports també ha aportat una gran notorietat, quant a visualitzacions, durant aquest mes de maig. Les proves prèvies a la Gran Final Presencial del 9 de juliol han sigut un èxit rotund per a Esport + i ha significat una expansió del projecte, que s’ha afiançat a una nova plataforma com Twitch, per tal d’arribar a un segment de població jove.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +