EL VICHY CATALAN VÒLEI TOUR EN OBERT A ESPORT+

El Vichy Catalan Vòlei Tour 2022, una de les proves més importants del calendari de la Federació Catalana de Voleibol (FCVolei), s’emetrà en directe per Esport+. Aquesta competició comptarà amb diverses seus, ja que el circuit tindrà un total de 9 proves. Els municipis catalans que rebran aquest prestigiós torneig estival seran Mataró, Vilanova i la Geltrú, Torredembarra, Tarragona, Malgrat de Mar, Cunit, Badalona, Empuriabrava i Cambrils, on es disputarà la gran final, que determinarà els nous campions i campiones de Catalunya. Pel que fa a la categoria masculina, els defensors del títol, ara per ara, són Hernán Tovar i Rolando Hernández, mentre que a la categoria femenina són Núria Bouza i Nazaret Florián.

El Vichy Catalan Vòlei Tour, que ha estat presentat avui dimecres dia 18 de maig a la UFEC, ha afegit una novetat al format de la competició, respecte a altres anys. Hi haurà dues proves, la de Badalona i la d’Empuriabrava, que seran denominades, com a ‘Proves Màster’. La peculiaritat d’aquests dos esdeveniments és que tindran una limitació de participants, aportaran un valor més alt, quant a puntuació a la classificació general, i el premi econòmic també serà d’una quantia major.

El circuit, que donarà el seu tret de sortida el proper cap de setmana del 21 i 22 de maig al municipi de Mataró, també donarà cabuda a aquells amants del vòlei platja amateur, amb les proves Vichy Plus i Vichy Mixt. Els participants a aquestes proves no optaran a sumar punts per a la classificació general del Tour, però tindran l’oportunitat de participar en els mateixos escenaris, que els professionals d’aquesta disciplina.

La col·laboració entre els diferents ajuntaments i la Federació Catalana de Vòlei (FCVolei), ha fet possible que el Vichy Catalan Vòlei Tour sigui emès en directe per Esport+. A través de la plataforma audiovisual de l’esport català es podran seguir en directe, i en obert, totes les proves d’aquesta important competició.

 

Segueix el Vichy Catalan Vòlei Tour 2022, a través d’aquest enllaç: Esport+ (esportplus.tv) 

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +