EL SAND SERIES BARCELONA ATERRA A ESPORT+

Més de 250 atletes es citaran al CEM Vall d’Hebron per alçar-se amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

La XIV Edició del Sand Series Barcelona, un dels tornejos internacionals de tennis platja més importants de l’ITF Beach Tennis World Tour, s’emetrà en directe per Esport+. El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis platja (TICB) s’iniciarà el proper dijous 26 de maig, i finalitzarà el diumenge 29 del mateix mes. 

L’esdeveniment espera acollir més de 250 atletes d’arreu del món, que estaran repartits en 4 categories diferents: Dobles femení, dobles masculí, dobles mixtes i Sub-18. El Sand Series tindrà lloc a la instal·lació esportiva CEM Vall d’Hebron – Eurofitness Vall d’Hebron, on es van disputar totes les competicions de Tennis durant els JJOO de Barcelona ‘92. 

Les dates d’emissió de la plataforma Esport+ seran el divendres 27 i el dissabte 28 de maig, coincidint amb l’inici de la Fase Eliminatòria de la Sand Series Barcelona. Així doncs, la plataforma audiovisual de l’esport català oferirà els Vuitens i Quarts de Final, programats pel divendres, i les Semifinals i la Final, que es celebraran el dissabte. Cal recordar, que aquest prestigiós torneig, tindrà presència masculina i femenina, reforçant el propòsit de seguir sent la plataforma audiovisual, que emet més esdeveniments femenins en directe. 

La col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis (FCTennis), principal propulsora del Sand Series Barcelona, ha fet possible que la Fase Final de la competició sigui emessa per Esport+. D’aquesta manera, el projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC acull una nova disciplina, seguint amb el principal objectiu de digitalitzar l’esport català.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +