EL MUNDIAL DE BIKE TRIAL EN DIRECTE PER ESPORT +

Vic torna a acollir la Copa del Món de Bike Trial, des del 27 al 29 de maig

La Copa del Món de Bike Trial 2022, una de les proves més importants del calendari per a  la Federació Catalana de Ciclisme, s’emetrà per Esport+. Des del divendres 27 fins al diumenge 29 de maig es podrà viure tota l’activitat d’aquesta disciplina, al municipi de Vic, on també es va celebrar l’última edició. 

El Mundial de Bike Trial, que va estar presentat ahir dilluns 23 de maig a la UFEC, ha convocat a tres categories diferents per a la primera prova d’aquesta Copa del Món, Femenina Elit, Masculina Elit 20” i Masculina Elit 26”. Els riders tindran molt poc marge d’error, ja que la competició només consta de dos proves. Aquesta celebrada a Vic serà la primera, i la segona es durà a terme a Copenhague, durant el mes d’agost. Per tant, aquesta primera cita serà molt important per al desenllaç del Mundial.

El Circuit del Mas de Bigues, on es celebrarà la competició, entra dins els estàndards requerits per la Unió de Ciclistes Internacional (UCI). Està format per cinc zones d’un nivell físic molt exigent, de les quals tres compten amb obstacles de pedra i dues amb elements de formigó. No obstant això, hi ha una novetat respecte a l’any passat, i és que s’invertirà l’ordre en el que els riders afrontin els diferents escenaris de la prova. 

La ferma aposta de l’Ajuntament de Vic per a aquesta disciplina, a més dels suports de la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC) i la Federació Catalana de Ciclisme, han fet possible que la Copa del Món de Bike Trial es celebri al municipi osonenc. Esport+ s’ha consolidat com la única plataforma, que oferirà les finals de la competició en directe.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +