COPA DEL MÓN PER ESPORT+

Arriba el primer mundial oficial de futbol per a persones amb lesió cerebral, retransmès en directe per esportplus.tv

La Copa del Món de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, impulsada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i promoguda per la International Federation of Cerebral Palsy Football (IFCPF), és a punt de donar el seu tret de sortida. Des del dia 1 de maig fins al dia 17 del mateix mes, es podrà viure tota l’emoció d’aquesta competició en directe, a través de la plataforma Esport+ TV, qui s’ha convertit en el mitjà oficial del torneig. 

 

L’esdeveniment comptarà amb un total de 20 seleccions nacionals entre les categories masculina i femenina, de les que en destaquen combinats nacionals de primer nivell com els  d’Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Espanya, Estats Units d’Amèrica, Iran, Irlanda, Irlanda del Nord, Països Baixos, Regne Unit, Tailàndia, Ucraïna, Venezuela i Japó. 

 

Cal remarcar, que per primer cop a la història, el mundial de futbol per a persones amb lesió cerebral comptarà amb la participació de seleccions de futbol femenines. Ha sigut la FECPC, qui ha impulsat la integració per a construir un esdeveniment mundial de primer nivell, amb participació i projecció tant masculina com femenina. Aquesta circumstància fa que des de l’1 fins el 17 de maig, es projectin a través d’Esport + TV més de 60 partits, 600 esportistes amb lesió cerebral i un gran exemple d’esdeveniment esportiu adaptat.

El partit inaugural del campionat serà el primer enfrontament de la Selecció Espanyola masculina, corresponent a la fase de grups, qui jugarà contra Ucraïna, el proper diumenge 1 de maig a les 18 hores. En aquest sentit, es posa de relleu que la Selecció Ucraïnesa, ocupa la segona posició al rànquing internacional. 

Gràcies a la confiança de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral, junt amb la Federació Internacional, per primer cop a la història es donarà cobertura al 100% dels partits. Aquesta retransmissió es durà a terme, a través dels dispositius d’intel·ligència artificial, instal·lats per la Fundació UFEC, en el si del projecte de digitalització Esportplus. Un projecte que compta amb la col·laboració de partners tecnològics, tals com ATM Media, Foster the Market i l’empresa de connectivitat Goufone.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +