NOU RÈCORD DE SEGUIMENT INTERNACIONAL

La projecció de la plataforma Esport + segueix a l’alça i ja ha aconseguit arribar a un total de 110 països diferents

Aquest cap de setmana ha sigut realment mogut a Esport +. La plataforma audiovisual de l’esport català ha emès dues competicions amb un gran impacte a escala mundial, com són el Sand Series de Barcelona, impulsat per la Federació Catalana de Tennis (FCTennis) i la International Tennis Federation (ITF), i la Copa del Món de Bike Trial, celebrada a Vic, impulsada per la Unió Ciclista Internacional (UCI) i la Federació Catalana de Ciclisme. D’aquesta manera, el projecte de la Fundació UFEC i UFEC ha aconseguit un nou rècord de seguiment internacional en directe, arribant a un total de 110 països diferents. 

El Sand Series de Barcelona és un dels tornejos amb més prestigi del circuit ITF de Tennis Platja. La gran influència que té aquesta disciplina arreu del món, ha contribuït a l’augment de la visibilitat internacional de la plataforma Esport +. El campionat de Beach Tennis va significar més de 110.000 visualitzacions en directe, per a la plataforma de l’esport català. En destaca el rang de seguiment al Brasil, ja que va ser el segon país amb més audiència de tot el cap de setmana. 

Pel que fa a l’altre gran esdeveniment del cap de setmana, la Copa del Món de Bike Trial organitzada al municipi català de Vic, també va generar un gran impacte a molts països de tot el món. La primera prova d’aquest Mundial de Bike Trial va acompanyar el Sand Series com un dels esdeveniments més seguits del cap de setmana, a l’espera de la segona i definitiva prova, que es disputarà a Copenhaguen.

El tercer plat fort d’aquesta setmana va ser l’important amistós entre la Selecció Catalana i la Selecció Mexicana de Softbol Femení. Aquest partit crucial entre el combinat català i el poderós equip mexicà ha servit d’aperitiu, per a l’europeu de softbol femení, que es disputarà entre els dies 24 i 30 de juliol, i que s’emetrà de manera exclusiva a través d’Esport +

Altres esdeveniments federatius d’àmbit estatal també han marcat la diferència aquest cap de setmana. En futbol hem viscut un trepidant cap de setmana, on 2 clubs E+ han aconseguit fites històriques. El Bosc de Tosca va imposar-se per 3 a 1 al CD Blanes, en un històric partit de Fase d’Ascens a 1a Catalana. La plataforma Esport + va encarregar-se de l’emissió del partit, de manera íntegra. Així mateix, qui també va fer història aquest cap de setmana, va ser el CFJ Mollerussa. Els mollerussencs van assolir el sot campionat de 1a Catalana, després de derrotar per 3 a 1 a la Rapitenca. D’aquesta manera, no han aconseguit el somiat ascens, però han accedit a la Fase Prèvia de la Copa del Rei. La impressionant ratxa de 9 victòries seguides ha portat al CFJ Mollerussa a obtenir una històrica participació al torneig del K.O.

Per últim i no per això menys important, un esdeveniment amb molt de seguiment aquest cap de setmana va ser la Fase Final de la Lliga Infantil Masculina i Femenina d’Handbol, que es va celebrar a Amposta. El reclam principal d’aquesta Fase Final va ser veure, les que algun dia poden ser les futures estrelles d’aquesta disciplina. Els equips participants van ser: CH Sant Andreu Orfila, H Sant Joan Despí A, BM Granollers, CH Sant Andreu Casa Bloc, CH Amposta, AEH Les Franqueses Verd, FC Barcelona i CH Bordils Blanc. 

El constant creixement, quant a disciplines i esdeveniments oferts, comporta que Esport + bati xifres rècord setmana rere setmana. Ara mateix, és la plataforma que ofereix més esdeveniments en directe en l’àmbit mundial. La consecució d’aquests objectius és gràcies a la constant col·laboració de les federacions esportives catalanes i els diversos ajuntaments que prenen part del projecte Esport +

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +