EL WOMEN’S SOFTBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2022 S’EMETRÀ EN EXCLUSIVA PER ESPORT+

La plataforma audiovisual de l’esport català ha assolit els drets televisius per a emetre tots els partits del Campionat Europeu de Softbol Femení

El Comitè organitzador del Women’s Softball European Championship 2022, ha adjudicat els drets de retransmissió del Campionat Europeu femení de Softball en exclusiva a Esport+. La plataforma audiovisual de l’esport català emetrà tota la competició, és a dir un total de gairebé 100 partits, mitjançant el sistema de càmeres automatitzades d’intel·ligència artificial, mentre que la inauguració del campionat, les Semifinals i la Final seran retransmesses mitjançant un desplagament operatiu que conjunta 7 càmeres operades. D’aquesta manera, Esport+ s’ha convertit en el mitjà oficial de l’Europeu de Softbol i reforça encara més la condició de ser la plataforma esportiva que emet més partits en clau femenina, a nivell mundial. 

L’esdeveniment internacional promogut per la WBSC Europe esdevé un dels plats estrella per aquest estiu a nivell de programació de la plataforma Esport+. El  Women’s Softball European Championship 2022 mobilitzarà més de 15.000 esportistes i acompanyants, així com un total de 250 persones que, a nivell tècnic i operatiu, faran possible que aquest esdeveniment sigui una referència a nivell internacional.

 El XXIII Campionat Europeu de Softbol Femení, impulsat per la World Baseball and Softball Confederation (WBSC Europe) i l’aliança entre la Real Federación Española de Beisbol & Softball (RFEBS) i la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) donarà el seu tret de sortida el proper diumenge dia 24 de juliol, i conclourà el següent dissabte 30 de juliol, amb la final de l’europeu. Cal destacar, que comptarà amb un total de 4 seus, que seran Barcelona, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans

D’altra banda, la competició comptarà amb un total de 22 seleccions, dividides en 4 grups, dels quals 2 estaran formats per 5 combinats nacionals i els altres 2 restants, per 6. El sorteig d’aquesta Fase de Grups es va realitzar el passat mes de febrer a la ciutat eslovena de LjubljanaAmb aquest campionat, Esport+ es consolida com a plataforma multiesportiva de referència tant a nivell nacional com internacional.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +