esport+

RÈCORD DE SEGUIMENT INTERNACIONAL A ESPORT+

Aquesta setmana Esport+ ha tingut impacte a 97 països diferents, suposant un nou rècord de projecció internacional de la plataforma multiesportiva de l’esport català

El gran cartell que ha ofert Esport+ aquesta setmana, ha significat una xifra rècord, en quant a visitants de països estrangers. Al llarg de tota aquesta setmana, el projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC ha aconseguit generar audiència a 97 països diferents, dels quals en destaquen Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Estats Units d’Amèrica, Irlanda, Països Baixos, Regne Unit i Ucraïna. Aquest darrer país va aconseguir alçar-se amb la Copa del Món per a persones amb lesió cerebral, derrotant per 0-1 al combinat nacional d’Iran. 

La dimensió mundial d’aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la International Federation of CP Football (IFCPC), ha contribuit a l’augment de la visibilitat internacional de la plataforma Esport+. Cal destacar, que el partit més vist d’aquesta setmana ha sigut la abans esmentada final, entre les seleccions nacionals d’Ucraïna i Iran

No obstant això, altres esdeveniments d’àmbit estatal també han sigut diferencials, per tal de batre xifres rècord a Esport+. El Campionat d’Espanya Cadet de Hockey ha sigut el segon esdeveniment més vist de la setmana. Tant la final masculina, que va enfrontar a RC Polo contra Junior, on els santcugatencs es van alçar amb el títol, com la final femenina entre Junior i Atlètic Terrassa, que també va guanyar el club vallesà, van generar un impacte excepcional a la plataforma audiovisual de l’esport català. 

Tanmateix, el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat celebrat a la Sala Golem de Blanes, va aportar un gran nombre de visualitzacions en directe. Les finals de la competició, que es van oferir en directe a Esport+, a partir de les 20 h del passat dissabte, van acabar de propulsar les històriques xifres d’aquest cap de setmana. 

Aquest constant creixement d’Esport+ no seria possible sense el constant augment de disciplines retransmeses per la plataforma, la col·laboració de les respectives federacions i la confiança dels municipis partícips al projecte.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +