esport+

EL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESCALADA DE DIFICULTAT EN OBERT A ESPORT+

El Campionat de Catalunya d’escalada de dificultat 2022 és un dels esdeveniments més destacats del cap de setmana a Esport+. La plataforma audiovisual de l’esport català oferirà en obert tota la competició, que tindrà lloc a la Sala Golem de Blanes, el proper dissabte 14 de maig. La competició organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’iniciarà a les 08.00 hores i finalitzarà a les 21:30 hores. 

El torneig acull un total de 6 categories diferents repartides en: Sots 12, Sots 14, Sots, 16, Sots 18, Absoluta i Veterans. Els participants dels 3 primers nivells seran els que faran la seva participació al torn matinal, entre les 08.00 i les 14.00 hores, mentre que els competidors dels 3 nivells restants competiran al torn vespertí, entre les 15.00 i les 21:30 hores.

Cal destacar, que la competició comptarà amb 2 modalitats diferents, segons el reglament utilitzat per la FEEC. Els diferents circuits que els escaladors hauran de realitzar, per tal d’intentar alçar-se amb el trofeu podran ser a flaix o a vista, segons la ronda eliminatòria a la qual es trobin. 

En aquest moment, el nombre total de participants, al Campionat de Catalunya d’escalada de dificultat, és de 80. No obstant això, al llarg del dia d’avui encara es poden inscriure més escaladors a la competició, tenint en compte que la FEEC ha establert el límit de competidors en un total de 100. 

La col·laboració entre Esport+ i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha permès que la plataforma impulsada per la Fundació UFEC i UFEC, pugui emetre de manera íntegra les rondes finals del campionat, que es celebraran a partir de les 20 h.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +