esport+

EL DIA QUE EL SOFTBALL EUROPEU ES VA TENYIR DE TARONJA

La Taronja Mecànica va demostrar que no té rival, penjant-se l’or després de passar per sobre de Gran Bretanya (7-0)

L’Europeu de Softball Femení 2022 va generar una gran expectació a Esport + des que va fer el seu tret de sortida, el passat diumenge 24 de juliol. Un total de 99 partits emesos per la plataforma audiovisual de l’esport català, en menys d’una setmana, feien presagiar que el campionat tindria un gran impacte per als visitants del projecte Esport +

L’última jornada del campionat, i en efecte la que decidia el podi de l’europeu de Softball, va arrencar dissabte 30 de juliol a les 15:45 hores amb el partit que determinava qui es penjaria la medalla de bronze, amb Itàlia  la República Txeca, com a aspirants. A part de l’honor de pujar-se a l’últim calaix, aquest enfrontament també decidia quina de les dues seleccions entraria de forma directa a la propera WBSC World Cup. Tot i que la Selecció Italiana va arribar amb les piles justes a la Fase Final del Campionat, va poder salvar la situació derrotant per 4 a 2 a una República Txeca, que ha signat un Europeu majestuós. 

Després d’aquest trepidant partit, el plat fort encara estava per venir. Un cop confirmades les italianes a la tercera plaça, saltaven al terreny de joc les seleccions dels Països Baixos i Gran Bretanya. Ambdós conjunts arribaven com avions a la final i realment no hi havia un favorit, abans d’iniciar el partit. No obstant això, les neerlandeses van demostrar la seva superioritat des del principi, per tal d’acabar derrotant a les britàniques per 7 a 0 i alçar-se a la primera posició de l’Europeu de Softball Femení 2022. No només això, sinó que Eva Voortman va posar la cirereta del pastís a la festa taronja, proclamant-se com la MVP del torneig. 

 

Recupera la Final de l’Europeu de Softball i el partit pel 3r i 4t lloc: 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +