L’EUROPEU DE SOFTBALL FEMENÍ 2022 ARRENCA AMB UNA GRAN EMBRANZIDA

Esport +, mitjà oficial de l’Europeu de Softball, retransmetrà 99 partits en directe en menys d’una setmana

L’Europeu de Softball Femení 2022 s’ha convertit en un dels plats estrella d’Esport + aquest estiu, i és que la important competició està s’està traduïnt en xifres rècord per a la plataforma de l’esport català. Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) i la World Baseball Softball Confederation (WBSC Europe), el projecte impulsat per la Fundació UFEC és a punt de fer història. Esport + emetrà 99 partits en directe en menys d’una setmana, fita que a dia d’avui cap mitjà de comunicació havia aconseguit, al món del Softbol. 

El passat diumenge 24 de juliol va iniciar-se el campionat a Sant Boi de Llobregat, amb un trepidant Dinamarca 160 Malta. No obstant això, la cerimonia d’inauguració no es va celebrar fins a les 20 hores, coincidint amb el debut de la Selecció Espanyola. Les noies dirigides per Xavier Civit s’enfrontaven a la Selecció d’Israel, un dels combinats més potents del campionat, cosa què les israelites van demostrar. L’inici del partit va estar marcat per un gran domini de les ‘pitchers’, però un cop passat el 5è Inning, Israel va trencar el partit amb un gran ‘Home Run’

D’aquesta manera, a Esport + tindrem una gran dosi d’acció desmesurada amb l’Europeu de Softball Femení, que no s’aturarà fins al proper dissabte 30 de juliol, quan es disputin la final i el 3r i 4t lloc. Cal recordar, que el partit per la 3a plaça és de suma importància, ja que la selecció que tanqui el podi del campionat, tindrà accés directe al següent Mundial.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +