CAP DE SETMANA AMB MOLTA ACTIVITAT A ESPORT+

El final de les temporades regulars federatives és a punt de ser una realitat. No obstant això, encara queda una gran quantitat d’acció desmesurada a Esport+, i és que hi ha moltes lligues i molts campionats territorials, que encara estan per decidir.

El plat fort d’aquest cap de setmana és el Hockey. A la plataforma audiovisual de l’esport català s’emetran més de 70 partits en directe d’aquesta disciplina. El Campionat d’Espanya Cadet, organitzat per la Real Federación Española de Hockey (RFEH) i la Federació Catalana de Hockey (FCH) és una de les grans atraccions d’aquesta setmana. Tanmateix, també podrem gaudir d’un total de 7 partits de Divisió d’Honor de Hockey i d’un gran nombre d’enfrontaments de la Lliga BBVA Plus

Tot i això, el futbol no ha dit la seva última paraula i també estarà molt present durant aquests dies. La Copa del Món per a persones amb paràlisi cerebral, en clau masculina i clau femenina, és molt a prop de finalitzar-se. El partit estrella del campionat, fins al moment, es disputarà el proper diumenge dia 15 de maig, a les 18.30 h, on s’enfrontaran la selecció d’Ucraïna i el combinat nacional d’Iran, per tal d’alçar-se amb el títol mundial de futbol masculí. No només això, sino que l’activitat federativa també estarà plagada de partits trepidants. Un d’ells serà el Mollerussa – Gavà, on el sènior del conjunt lleidetà esgotarà les seves opcions d’ascens a 2ª RFEF. Els blanquiblaus ocupen la segona posició del campionat regular i porten una ratxa inmaculada, de 6 victòries seguides. 

L’escalada també es suma a aquest cap de setmana màgic que viurem a Esport+. El proper dissabte dia 14 de maig es disputarà el Campionat de Catalunya d’escalada de dificultat, impulsat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a la Sala Golem de Blanes. La competició acull 6 categories diferents, en clau masculina i femenina, així que les diverses proves s’allargaran des de les 9 del matí, fins a les 9 de la tarda. Les finals d’aquest Campionat de Catalunya es podran seguir per Esport+, a partir de les 20 hores.

La millor manera d’iniciar tota l’activitat esportiva d’aquest cap de setmana és amb els eSports. Aquesta nit, a les 20 hores, es celebra la Jornada 3 de la Copa Catalana eBeisbol, organitzada per la Lliga Catalana eSports. Els partits d’avui són molt importants de cara al desenllaç de la competició, ja que avui començaran a decidir-se els participants de la Gran Final d’eBeisbol.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +