esport+

MÉS DE 70 PARTITS D’HOCKEY AQUEST CAP DE SETMANA A ESPORT+

Aquest serà un cap de setmana molt enèrgic a Esport+. Un cop anunciat el Campionat d’Espanya Cadet d’Hockey, que es disputarà durant els dies 12 i 15 de maig a les instal·lacions del Junior FC, els esdeveniments oferts per la plataforma segueixen en augment. 

El plat fort de la setmana, sens dubte, és l’hockey. Aquest cap de setmana es podran seguir més de 70 partits d’aquesta disciplina, en clau masculina i femenina, a Esport+, i és que l’acció dels ‘sticks’ no acaba amb el Campionat d’Espanya Cadet.

La plataforma audiovisual de l’esport català oferirà un total de 20 partits, gràcies al torneig estatal, organitzat per la Real Federación Española de Hockey (RFEH) i la Federació Catalana de Hockey (FCH), i un total de 7 partits de Divisió d’Honor, també d’àmbit estatal. Tanmateix, també s’emetran els enfrontaments de la Lliga BBVA Plus, que és la primera competició regular catalana jugada entre equips d’hockey herba, formats per persones amb discapacitat intel·lectual, a més dels partits de les categories inferiors dels Clubs integrants al projecte Esport+

El final de temporada d’Hockey està sent espectacular i es pot seguir en directe, de manera exclusiva, a través de la plataforma Esport+.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +