esport+

SEGUIMENT DE 150.000 VISUALITZACIONS DEL IFCPC CELEBRAT A SALOU

El Mundial de Futbol per a persones amb lesió cerebral ha finalitzat amb la proclamació de la selecció masculina d’Ucraïna i la femenina d’Estats Units, com a actuals campions del món.

L’esdeveniment d’esport adaptat celebrat a Salou i promogut per la Federació Catalana d’esportistes amb Paràlisi Cerebral (FECPC) junt amb la Federació Internacional (IFCPF), ha acollit un total de 25 seleccions internacionals, tant en la participació masculina com femenina. En aquest sentit cal posar de relleu que per primer cop a la història, el mundial s’ha estès a la participació femenina de seleccions nacionals, un doble repte que ha representat un èxit de superació, d’inclusió i igualtat majúscul.

Per altra banda, Esport+ ha estat la plataforma de continguts audiovisuals que ha retransmès en directe i en exclusiva tots els partits de l’esdeveniment mitjançant la implementació de sistemes d’Intel·ligència Artificial que han permès l’autoproducció i seguiment de tota l’activitat competitiva sense excepció. Per primer cop, un esdeveniment mundial s’ha retransmès a 97 països diferents mitjançant el sistema de producció automatitzada. Això ha estat possible gràcies a la confiança de la Federació Catalana junt amb el suport tècnic de l’empresa ATM Media i el suport en la connectivitat de l’empresa catalana Goufone.

La dimensió mundial de l’esdeveniment ha permès que el projecte impulsat per la Fundació UFEC junt amb la UFEC i les Federacions Esportives de Catalunya s’hagi convertit en una referència mundial, arribant a un seguiment en directe superior a 150.000 persones.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +