esport+

L’ACCIÓ A ESPORT + NO FRENA

Les temporades regulars federatives pràcticament han abaixat la persiana, però l’activitat esportiva no para mai a Esport +. Aquest cap de setmana la quantitat d’esdeveniments oferts, per la plataforma audiovisual de l’esport català ha sigut majúscula. 

La 40ª Edició del Torneig Enxaneta, celebrat a Vilafranca del Penedès i organitzat pel Club Patí Sant Ramon, ha sigut un dels principals atractius d’aquest cap de setmana. Per primera vegada vam poder viure partits de totes les categories, i això va provocar que hi haguera fins a un total de 6 clubs que es van alçar amb el títol d’aquest tradicional torneig amistós. En Prebenjamí, el campió va ser el Club Hoquei Farners, l’Hoquei Casal Espluga en Benjamí, el CP Tordera en Aleví, el CE Noia en Infantil, el CP Manlleu en Juvenil, i el Reus Deportiu a la categoria Júnior. No només això, sinó que vam poder gaudir de les Seleccions Catalanes Masculina i Femenina en partits d’exhibició, i d’un espectacular show del CP Olot de Patinatge Artístic. 

Seguint amb altres disciplines, a futbol també vam vibrar amb la 1ª Edició del Memorial Pau Pérez. Els dies 11 i 12 de juny vam tenir partits de fins a 5 categories diferents, cosa que és el mateix, vam poder seguir en directe més de 20 partits a l’Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès. Aquest cap de setmana va ser el torn per la Mainada, Prebenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets, mentre que aquesta setmana tancarà la competició amb un altre torn per Benjamins, Alevins i Cadets, al que se sumaran els Juvenils. 

L’handbol va viure un dels seus caps de setmana més importants a Esport +. El municipi de Terrassa va acollir la Final Four Cadet, mentre que a Igualada es va celebrar la Final Four Juvenil. A la categoria Cadet, va ser el Palautordera-Salicru, qui es va proclamar campió, després de guanyar al CH Sant Joan Despí a la final. Pel que fa als Juvenils, va ser el CH Bordils qui es va alçar amb el títol, després de derrotar a la UE Sarrià Handbol, per 26-31 a la final. 

Un important partit que va formar part de la programació d’Esport +, va ser l’enfrontament d’exhibició entre la Selecció Catalana Absoluta de Hockey Femenina i la Selecció Catalana Sots 21, celebrat a les instal·lacions del Club Junior. Les més veteranes es van endur la victòria amb un marcador de 3-1. 

Una altra disciplina que va tenir molta importància a Esport + va ser l’esgrima. Al municipi d’Amposta es van celebrar els Campionats de Catalunya d’Esgrima. Els competidors de la categoria M-15 van prendre part de la competició el dissabte 11 de juny, mentre que els espadatxins M-20 van participar el diumenge 12 de juny.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +