Entrevista al membre de la Junta Directiva del CP Sant Ramon, David Burgos

Quin balanç feu de la temporada en l’àmbit esportiu?

Aquesta temporada ha sigut molt positiva per al CP Sant Ramon. En primer lloc, hem aconseguit l’ascens amb el 1r equip a 1a Catalana. Ara mateix fa 19 anys de l’últim ascens del club a aquesta categoria i feia 14 anys que no trobàvem la manera de pujar de 2a Catalana a 1a. Per tant, estem molt contents, aquesta temporada ha sigut històrica per a nosaltres. Després, també hi ha hagut el Juvenil que s’ha classificat per als Campionats de Copa. En termes generals, estem molt contents amb el desenllaç de la temporada com a club. 

 

Quin objectiu us marqueu per a l’any vinent com a club? 

De cara a l’any vinent sobretot pensem a mantenir la categoria del 1r equip a 1a Catalana i si podem pensar a anar més enllà i tractar de buscar un possible ascens, ho intentarem. No obstant això, el principal objectiu és mantenir-nos a aquesta nova categoria. Pel que fa a la base, buscarem consolidar algun equip per tal que puguin jugar campionats de nivells més alts, però sobretot volem que hi hagi una gran quantitat de jugadors. La nostra idea és que tots els jugadors tinguin una bona formació, per arribar de la millor manera al 1r equip quan els hi toqui. Volem tenir unes grans categories inferiors i que hi hagi molts nens que desitgin jugar a aquest esport. 

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

És fantàstic. És una eina molt útil, que et permet veure esdeveniments de moltes disciplines, en qualsevol lloc i a qualsevol moment. Hi ha molta gent del CP Sant Ramon que s’ha implicat amb Esport +. Tenim constància que hi ha hagut molts visitants a la plataforma, que han vist els partits, sigui en directe o en diferit. Abans d’aparèixer Esport + ja havíem mirat càmeres d’intel·ligència artificial, per tal de seguir els partits. Ens va començar a interessar molt aquesta idea, a partir del tancament dels pavellons, degut a la Covid-19. 

De cara a l’any que ve, ens agradaria que el projecte seguís en la mateixa línia, fins i tot tractant d’implementar un nou algoritme que permeti detectar quan un llançador està xutant un penal o una falta directa, a més de tenir un marcador fix durant el transcurs de partit. 

 

Preparats pel Torneig Enxaneta?

Doncs aquest any que celebrem la 40a edició, tenim rècord de categories que hi participen. Al ser un número especial, volem fer actes commemoratiu. Seguint aquesta línia, hem convidat a les Seleccions Catalanes d’Hoquei Patins, tant masculina com femenina, amb l’objectiu que juguin un partit amistós al nostre pavelló. 

La Selecció Catalana Femenina jugarà contra el CP Voltregà el diumenge, mentre que la Selecció Catalana Masculina jugarà contra el 1r equip del Sant Ramón, el dissabte a la tarda. A més, també hem convidat pel mateix dissabte a la tarda al Club Patinatge Artístic Olot. El Sènior que és campió de Catalunya i Espanya, per 13 vegades, farà una actuació, igual que el Júnior, que aquest any també s’ha alçat amb els Campionats de Catalunya i el títol estatal.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +