GRAN IMPACTE DE LA 2ª JORNADA DE GRAN TURISMO A ESPORT+

El proper divendres, dia 5 de maig, s’iniciaran el 2n Torneig Classificatori d’Escacs de Lichess i la Copa Catalana eBeisbol MLB The Show

La Jornada 2 de la Copa Catalunya de Gran Turismo, organitzada per la Lliga Catalana eSports, va generar una gran expectació entre els nostres participants i els visitants de la plataforma Esport+. El circuit de Laguna Seca va acollir 3 espectaculars curses de Gran Turismo 7, amb resultats i sensacions molt diferents. 

 

El segon dia de campionat començava amb una mala noticia, i és que Kinilian Mbappé, primer classificat al Grup A després de guanyar a la Jornada 1, no tornarà a pilotar a la Copa Catalunya de Gran Turismo, a causa d’una lesió al genoll. D’aquesta manera, tots els integrants d’aquest grup seguien amb opcions intactes, ja que un dels màxims aspirants al títol, queia de la lluita de forma inesperada. Així doncs, el relleu al liderat, l’ha agafat MrArnau1722, que va firmar una meritòria segona plaza, per tal de col·locar-se amb 33 punts al capdavant de la taula. No obstant això, sembla que no ho tindrà gens fàcil, perquè la cursa la va guanyar Ratakomiyaka, qui va debutar ahir a la competició. La lluita al Grup A està garantida. 

 

Els segon torn d’ahir va ser pel Grup B, on sembla que tenim un streamer, que vol liderar la classificació amb puny ferm. Gts_Scoobyjr, qui ja va alçar-se al més amunt del podi del Circuit de Catalunya, va tornar a Laguna Seca de manera molt contundent. De seguir amb aquest ritme, sembla molt complicat treure’l d’aquesta primera posició, tot i que O.Serrat i Isakson venen forts per darrere. El segon i tercer classificat de la general van tancar el podi d’ahir, demostrant que actualment són els únics que poden fer tremolar al líder. 

 

La jornada va finalitzar amb el Grup C, que ara mateix és el que està més apretat a la part noble de la taula. Isidre Esteve, guanyador de la 1ª Jornada a Montmeló, mantè el liderat després de pujar-se al segon calaix del podi. No obstant, la sorpresa del dia la va donar agt_cadriños. El pilot debutant a la competició va aconseguir guanyar la cursa de manera sorprenent i col·locar-se tercer de la classificació general. Sens dubte, entra trepitjant molt fort i posant molta pressió a Isidre Esteve i a Adrihj, el segon classificat a la general, que va tancar el podi al circuit de Laguna Seca

 

La Copa Catalunya de Gran Turismo ha donat un valor afegit a Esport+, i és que el projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC ha aconseguit arribar a una franja més àmplia de públic objectiu. Cal destacar, que la senyal de les curses emesses va a càrrec de l’streamer Norman López (@lopeznorman44).

 

L’entrada d’Esport+ al món dels eSports oferint en directe tots els continguts de la Lliga Catalana eSports, impulsada per UFEC amb la col·laboració de les diferents federacions esportives de Catalunya, ha generat un impacte excepcional. L’abast dels eSports a la plataforma Esport + no acaba aquí. La Lliga Catalana eSports ja té calendaritzades més competicions, com per exemple el 2n Torneig classificatori d’Escacs, que s’organitza en col·laboració amb la Federació Catalana d’Escacs i la Copa Catalana eBeisbol MLB The Show, que es du a terme amb la cooperació de la Federació Catalana de Beisbol i Softball. Ambdues competicions s’iniciaran el proper divendres 6 de maig. 

 

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +