LA 1ª JORNADA D’eSPORTS DEIXA UN TOTAL DE 2.800 VISUALITZACIONS EN DIRECTE A ESPORT+

Els eSports ja són una realitat a Esport+. La 1ª Jornada de la Copa Catalana de Gran Turismo de la Lliga Catalana eSports, organitzada per la UFEC i la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA), va deixar un total de 2.800 visualitzacions en directe a la plataforma de l’esport català. 

 

La Copa Catalana de Gran Turismo ha donat valor afegit a Esport+, i és que el projecte impulsat per Fundació UFEC i UFEC s’ha extès a Twitch. La senyal de les 3 curses emesses va anar a càrrec de l’streamer Norman López (@LopezNorman44), però el nou canal de la plataforma de l’esport català ha arribat per quedar-se. D’aquesta manera, es podran seguir tots els streams de les competicions eSports, però a més també s’oferirà contingut de totes les disciplines federatives que es troben sota el paraigües d’Esport+

 

Tot i això, el compromís amb la disciplina dels eSports no acaba aquí. La Lliga Catalana eSports ja té calendaritzats el 1r Torneig Classificatori d’Escacs, la Copa Catalunya d’eOrientació i la Copa Catalunya eBeisbol MLB The Show, competicions organitzades amb les respectives federacions esportives catalanes. 

 

El projecte Esport+ segueix en constant creixement, gràcies a la constant diversificació de les seves disciplines, per tal d’assolir l’objectiu de digitalitzar i democratitzar tot l’esport català.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +