LES FINALS DE LA LLIGA CATALANA D’ESPORTS HAN SIGUT UN GRAN COP DE TEATRE

Les primeres Finals Presencials de la Parlem Lliga Catalana d’eSports, impulsades per la UFEC, van generar una gran expectació entre els assistents al centre gaming Asobu de Barcelona, on es va celebrar l’esdeveniment, i els visitants de la plataforma Esport +

La jornada va arrencar al voltant de les 10:30 hores amb la competició d’escacs. Tot i la màxima igualtat, finalment va ser Carles Díaz (@Carlesdc96), qui va alçar-se al primer esglaó del podi, després de derrotar a @alteredcarbon27. Un cop finalitzats els escacs, el segon torn va ser per la semifinal de Beisbol i la Repesca de Gran Turismo 7. En beisbol, @brandool2499 i @alejandromp84 van ser els jugadors que se citarien a la final, després de passar per sobre a les pertinents semifinals. D’altra banda, @FlyHardeR92 va ser el guanyador de la repesca de Gran Turismo 7, i per tant, el pilot que va obtenir el premi d’accedir a la Gran Final. Després d’unes últimes 5 voltes d’infart, el guanyador va batre a un excel·lent Héctor Borràs (@hectorborras). 

La conclusió d’aquestes finals presencials seria amb la Gran Final d’automobilisme, però la Final de beisbol seria l’avantsala de la cursa de Simracing. L’enfrontament entre @brandool2499 i @alejandromp84 va ser una lluita encarnissada, al millor de 3 partits. Alejandro va ser el que va colpejar primer, però Brandor no es va rendir en cap moment, fins al punt que va realitzar una remuntada èpica, amb la que va acabar emportant-se el trofeu. D’altra banda, la darrera cursa de Gran Turismo ens va deixar molta emoció a la part mitjana de la graella, tanmateix a les posicions capdavanteres no va haver-hi color. @GTS92_ScoobyJR va marcar un ritme diabòlic i FlowCoro, el segon classificat, no va poder apropar-se a l’estela del cotxe del campió. 

D’aquesta manera, Esport + confirma definitivament la seva entrada al món dels eSports, oferint en directe les primeres finals de la història de la Parlem Lliga Catalana d’eSports, i continua sumant esforços en l’objectiu de democratitzar i digitalitzar totes les disciplines de l’esport català. 

No obstant això, les Finals Presencials de la Parlem Lliga Catalana d’eSports no van ser l’únic esdeveniment important a Esport +. El passat dissabte 9 de juliol es va disputar la final del Campionat de Catalunya de Beisbol Sots 14, a Viladecans. CB Viladecans i CB Barcelona buscaven fer-se amb la corona aquesta temporada, i finalment va ser el conjunt local qui va aconseguir guanyar el campionat en un partit trepidant. 

 

Recupera les Final Presencials de la Parlem Lliga Catalana d’eSports:

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +