LA LLIGA CATALANA eSPORTS EN DIRECTE PER ESPORT +

La plataforma Esport+ s’estrena amb l’emissió de la Copa Catalana de Gran Turismo

Avui, i després d’un període de proves, la plataforma Esport+ entra al món dels eSports, oferint en directe la Lliga Catalana eSports, impulsada per UFEC i les diferents federacions esportives de Catalunya. Aquesta iniciativa nodreix singularment el projecte Esportplus.tv amb la voluntat d’oferir contingut esportiu per a tots els segments de la població.

 

La primera competició que es podrà seguir a través d’Esport+, serà la Copa Catalunya de Gran Turismo. Aquest campionat català d’automobilisme farà el tret de sortida, avui dimarts dia 26 d’abril, amb uns entrenaments lliures, on els participants podran agafar sensacions, de cara a l’inici de la competició. No obstant, la inauguració del torneig serà el proper dimecres 27 d’abril, a les 21:30 hores amb la participació en directe de l’streamer Norman López (@Lopeznorman44)

 

La Copa Catalana de Gran Turismo comptarà amb un total de 40 pilots, que estaran dividits en 3 grups. La competició comptarà amb 6 curses preliminars, disputades els dimecres de cada setmana. D’aquesta manera, els millors pilots de cada grup es classificaran a una jornada final online, amb l’objectiu de classificar-se a l’últim esdeveniment del torneig, que serà una cursa d’eSports presencial, on es decidirà el campió. Cal destacar que els competidors no podran realitzar ajustaments de cap tipus al seu cotxe durant els 10 minuts de pràctica, que seran els que decideixin les posicions de sortida, ni durant els 13 girs de cada cursa

 

Els circuits confirmats per a les primeres 6 jornades són: Circuit de Barcelona, Laguna Seca, Autopolis, Daytona International Speedway, Suzuka Circuit i Tsukuba Circuit, respectivament. 

 

Per a més informació.Lliga Catalana d’eSports – Entrena on vulguis competeix sempre (lligacatalanaesports.cat)

Segueix en directe a – Esport+ (esportplus.tv)

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +