ÈXIT ROTUND

La iniciativa impulsada per ESPORT+ i Clínica ERGODINÀMICA ha tingut una increïble acollida al municipi d’Igualada

Els equips d’Esport + i Clínica Ergodinàmica es van desplaçar el passat dimecres 13 de juliol al Pavelló Les Comes d’Igualada, per fer efectius els exàmens mèdics, que s’inclouen a la nova oferta de subscripció. El nombre d’esportistes federats als clubs del municipi igualadí que s’han beneficiat de la promoció ha estat molt positiu.

Durant més de 12 hores ininterrompudes, l’equip mèdic de Clínica Ergodinàmica va estar atenent els esportistes i executant l’exhaustiu examen mèdic que constava de la revisió oportuna, electrocardiograma en repòs i en activitat, la prova d’esforç i finalment un estudi innovador i acurat sobre la biomecànica de la marxa.

El binomi ideal entre esport i salut impulsat amb la campanya d’inici de temporada, permet que per 18 € els esportistes vinculats a clubs Esport+ gaudeixin de la subscripció anual a la plataforma i al mateix temps passin la revisió mèdica amb l’obtenció del certificat d’aptitud corresponent. Aquesta dimensió 360 que emprèn el projecte Esport+ ha estat percebut molt positivament per la Regidora d’Esports a Igualada, Patricia Illa, qui afirma que “Per a Igualada és una gran iniciativa. Tenim 4 càmeres d’intel·ligència artificial, per tant, la tecnologia és més viva que mai. Tot plegat, ens ajudarà a fer molt millors els nostres esportistes, i a més ara li sumem aquesta part de salut on els esportistes igualadins podran veure millorat el seu rendiment esportiu”.

Amb la primera visita al municipi d’Igualada, la voluntat dels impulsors és realitzar la mateixa activitat promocional a 10 municipis més de Catalunya abans del 30 de setembre arribant així a més de 2.000 esportistes.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +