RESPOSTA MASSIVA A LA NOVA OFERTA D’ESPORT +

El binomi esport i salut, impulsat per la Fundació UFEC sota el paraigua d’Esport +, ha despertat un alt interès per a clubs i municipis de Catalunya

El nou Pack Club que ha posat en marxa Esport +, juntament amb Clínica Ergodinàmica,  qui té un total de 18 centres mèdics especialitzats en medicina esportiva, ha tingut una gran rebuda per part dels esportistes federats, familiars i clubs. L’aposta per la vinculació entre el projecte de digitalització esportiva i la prevenció, com a base essencial del rendiment esportiu, ha creat un ecosistema únic que el públic esportiu ha acollit satisfactòriament. 

D’aquesta manera, l’equip d’Esport +, junt amb les unitats mèdiques de Clínica Ergodinàmica, es desplaçaran el dimecres dia 13 a Igualada, per tal de fer efectives aquestes revisions mèdiques integrades al pagament anual, per tal de tenir accés a la plataforma. Això significa, que totes aquelles persones que hagin mostrat interès al nou Pack Club, acudiran al municipi igualadí, per passar el reconeixement mèdic, que els permeti disputar competicions federades. 

Cal recordar, que aquesta iniciativa és possible gràcies a l’acord de Fundació UFEC amb Clínica Ergodinàmica, una clínica referencial en l’àmbit de tractament i solució mèdica a favor d’esportistes d’alt nivell i professionals. Aquesta aliança demostra l’objectiu de la Fundació UFEC en convertir el  projecte Esport + en una eina transformadora de l’esport català, mitjançant l’alta tecnologia. No només això, sinó que la nova proposta de subscripció significa un descompte del 40% sobre el preu final, ja que el cost inicial s’estima en uns 29 euros. Aquest abonament a la plataforma de l’esport català permetrà al beneficiari, poder visualitzar setmanalment més de 1.000 esdeveniments esportius en directe cada cap de setmana, a partir de la temporada 22-23.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +