esport+

ESPORT + NO DESCANSA AQUEST CAP DE SETMANA

Les temporades regulars federatives estan pràcticament totes de vacances, però a Esport + l’acció continua latent. Un nou cap de setmana, la plataforma audiovisual de l’esport català ofereix un gran ventall d’esdeveniments molt importants de disciplines molt diverses. 

El plat fort d’aquest cap de setmana és el Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques d’Hoquei Patins Fem15. La competició organitzada per la RFEP (Real Federación Española de Patinaje) i la FECAPA (Federació Catalana de Patinatge) ja s’està celebrant a Maçanet de la Selva, on la Selecció Catalana intentarà revalidar el campionat, que va aconseguir l’any passat. El combinat català ha iniciat la seva aventura amb molt bon peu, ja que a la primera cita d’aquest campionat autonòmic ha derrotat a Andalusia per un contundent 6 a 0. 

L’important esdeveniment estatal no serà l’única competició destacada de la programació d’Esport +, i és que aquest cap de setmana torna el Vichy Catalan Volei Tour. La prestigiosa competició de Beach Volley viatja a Torredembarra, per tal de viure la quarta setmana d’acció i superar així l’equador del torneig. 

L’activitat regular ha finalitzat, però això no és sinònim de què tot hagi d’estar decidit. L’exemple més clar d’això és l’Iluro HC, que organitzarà les Fases d’Ascens a Primera Nacional Femenina. Del 19 al 22 de juny, Mataró serà l’epicentre del Hockey Herba Femení. Les noies de l’Iluro com a equip organitzador, sumat a uns altres 7 clubs del territori espanyol, buscaran el títol de Campiones d’Espanya, que significaria aquest ascens a Primera Nacional

D’altra banda, el focus futbolístic s’haurà de repartir entre els municipis d’Igualada i Vilafranca del Penedès. Al municipi de l’Anoia podrem gaudir de partits de totes les categories, gràcies al Trofeu Nicolau Casaus, organitzat per l’Ateneu Igualadí, un dels nostres Clubs E+. No obstant això, al municipi penedesenc viurem la segona setmana consecutiva del Memorial Pau Pérez, on podrem veure partits d’un total de 6 categories diferents. 

Una altra disciplina que tindrà gran importància aquest cap de setmana, serà el Bàdminton. Aquest cap de setmana, Esport + oferirà el Circuit Català de Bàdminton celebrat al municipi de Platja d’Aro. El dissabte 18 de juny, el Pavelló de Platja d’Aro concentrarà activitat des de les 9 fins a les 17 hores, mentre que el diumenge 19 l’acció s’iniciarà a la mateixa hora, però s’allargarà una hora més, finalitzant a les 18 hores. 

El Patinatge Artístic i la Gimnàstica Rítmica tornen a agafar importància un cap de setmana més a Esport +. El Consell Esportiu del Montsià celebrarà les Finals Nacionals dels Jocs Escolars, d’ambdues disciplines al Municipi d’Amposta, on es decidiran els guanyadors d’aquesta competició base no federada. Pel que fa al Patinatge Artístic, totes les actuacions seran individuals, mentre que en Gimnàstica Rítmica l’esdeveniment es dividirà en la categoria individual i en la participació en conjunt. 

Tot i haver finalitzat l’activitat federativa, Esport + continua vivint una acció desenfrenada a la seva plataforma, gràcies a la col·laboració d’Ajuntaments, Federacions i Clubs que encara impulsen l’esport català, amb el descens de les competicions regulars. 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +