esport+

EL MILLOR HOQUEI PATINS D’EUROPA ARRIBA A ESPORT+

Igualada es convertirà en el focus mundial de l’hoquei patins, acollint la primera fase de la World Skate Cup 2022, entre el 16 i el 18 de desembre

A Esport+ hem avançat una mica el Nadal, i és que aquest cap de setmana oferirem un regal de primer nivell als seus usuaris. La plataforma digital de l’esport continua donant passes de gegant i comptarà amb un nou esdeveniment d’àmbit internacional. El projecte de la Fundació UFEC serà el mitjà oficial de la World Skate Cup d’hoquei patins, que se celebrarà al municipi d’Igualada, entre el divendres 16 de desembre i el diumenge 18 de desembre.

En aquest cas, Esport+ acollirà tres dels millors equips del continent, com són l’Igualada HC, el RESG Walsum alemany i l’US Coutras francès. Durant aquest trepidant cap de setmana, els nostres espectadors podran viure un total de 3 partits, que quedaran distribuïts de la següent manera:

Horaris de la primera fase classificatòria de la World Skate Cup 2022:

Divendres 16 de Desembre: Igualada HC – US Coutras (20:30 h)

Dissabte 17 de Desembre: US Coutras – RESG Walsum (19:00 h)

Diumenge 18 de Desembre: Igualada HC – RESG Walsum (12:30 h)

D’aquesta manera, la plataforma digital de l’esport continua demostrant el seu salt qualitatiu i competitiu d’aquesta temporada, després d’un gran inici de campanya. Durant aquesta primera part, Esport+ ha aconseguit introduir noves disciplines, com la boxa o el CrossFit, i ha tingut una gran acceptació en l’àmbit estatal.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +