L’ENDEKA CUP I LA WSEC IGUALADA’22 SÓN EL NOSTRE REGAL DE REIS ANTICIPAT

L’Endeka Cup es disputarà a Rubí el dimarts 6 de desembre i la World Skate Cup tindrà lloc a Igualada, entre el 16 i el 18 d’aquest mateix mes

Esport+ està de dolç, i és que afronta un desembre molt apassionant al mateix temps que important, en l’àmbit competitiu. La plataforma de l’esport català, amb cada cop més projecció internacional, serà el mitjà oficial de l’Endeka Cup de futbol, un torneig de categoria benjamí organitzat pel Villarreal CF, que es disputarà al Camp Municipal Can Rosés de Rubí, el dimarts 6 de desembre. Aquesta competició de caràcter amistós acollirà a un total de 16 equips, d’una entitat majúscula.

Es podria dir que Esport+ rebrà a algunes de les millors pedreres del futbol base estatal, comptant amb la participació de: Villarreal CF, FC Barcelona, Sevilla CF, Levante UD, Andorra FC, Gimnàstic de Tarragona, CE Mercantil, UE Cornellà, UE Rubí, CF Can Rull, UE Sant Andreu, Sabadell CF, CF Parets, Penya Blaugrana Roca del Vallès, CE Berga i FC Racing BlanencLa jornada arrencarà a les 10 hores, de forma puntual, mentre que finalitzarà a les 18:30 hores, amb l’entrega de premis, on es premiarà als campions de la categoria Or i la categoria Plata, al millor jugador del torneig i al Pitxitxi. 

Aquest no és l’únic regal de reis anticipat, per part d’Esport+, i és que també serà el principal mitjà d’emetre les rondes classificatòries de la World Skate Cup 2022, d’hoquei patins. Entre el 16 i el 18 de desembre, un dels Clubs E+, com és l’Igualada HC disputarà dos partits que decidiran si passa a les rondes eliminatòries d’aquesta apassionant competició europea. El club de l’Anoia s’haurà d’enfrontar a dos transatlàntics internacionals, com són el RESG Walsum alemany i l’US Coutras francès. El Pavelló de Les Comes es tenyirà de blaugrana per impulsar al seu equip cap a la victòria, i Esport+ hi serà per estar a prop d’un dels seus clubs. 

D’aquesta manera, la plataforma digital de l’esport català treu múscul i demostra el seu salt competitiu, després d’un gran inici de temporada, on ha introduït noves disciplines, com el la Boxa Amateur, el Waterpolo o l’Hípica, i acollint dues competicions d’un gran interès internacional. 

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +