esport+

COMPTE ENRERE PER LA FINAL DE L’EUROPEU DE SOFTBALL

A Esport + acomiadarem l’últim cap de setmana de juliol de la millor manera, gràcies a l’Europeu de Softball Femení 2022. El campionat internacional, que va iniciar-se el passat diumenge 24 de juliol, ha generat un gran impacte entre els visitants de la plataforma audiovisual de l’esport català. El projecte impulsat per la Fundació UFEC finalitzarà l’Europeu amb un total de 99 partits emesos, un cop es juguin els enfrontaments pel 3r i 4t lloc, i la final. 

Tot això es durà a terme al Camp Municipal de Sant Boi el dissabte 30 de juliol. L’acció començarà a partir de les 15:45 hores, amb el partit que decidirà el bronze d’aquest apassionant Europeu de Softball Femení 2022. La selecció guanyadora d’aquest enfrontament no només tancarà les posicions de privilegi del campionat, sinó que també tindrà accés directe al següent mundial d’aquesta disciplina. 

L’activitat al municipi del Baix Llobregat no acabarà aquí. El plat estrella d’aquesta setmana començarà a partir de les 18 hores, quan la final de l’Europeu faci el seu tret de sortida. Posteriorment, a Esport + també podrem viure l’acte cerimonial de clausura, on s’entregaran les medalles a les tres millors seleccions, i la copa a les campiones. 

Gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) i la World Baseball Softball Confederation (WBSC), Esport + ha aconseguit fer història, convertint-se en el primer mitjà a oferir aquesta quantitat de partits, pel que fa a la disciplina del Softbol. 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +