ELS CLUBS E+ TORNEN A FER HISTÒRIA EN UN GRAN CAP DE SETMANA

El final de les temporades federatives regulars està sent trepidant, ja que hi ha una gran quantitat de Clubs E+ lluitant per objectius apassionants. No només això, sinó que les competicions d’estiu han caigut de peu a la plataforma audiovisual de l’esport català i això s’està convertint en visualitzacions en directe, de països d’arreu del món. 

Aquest cap de setmana vam gaudir de la 2a Jornada del Vichy Catalan Volei Tour 2022, que es va celebrar al municipi de Vilanova i La Geltrú. La segona prova del prestigiós circuit de Beach Volley va deixar molt bon gust entre els espectadors d’Esport +. Sens dubte, la prova estrella va ser la final femenina, disputada el diumenge 5 de juny, on la parella Aparicio-Bisbe va necessitar un tie break d’infart amb la dupla formada per Puri-Bouza. En la categoria masculina, la parella Carrodeguas i Edwards s’ha alçat al primer calaix del podi, després de derrotar a tàndem format per San Martín i Barreda

No obstant això, aquest cap de setmana ha sigut de vital importància per alguns dels nostres Clubs E+, i és que hem viscut dos ascensos d’una gran transcendència. En Hockey, el Sènior Masculí A de l’Iluro HC va aconseguir una fita històrica, ja que va assolir l’ascens a Divisió d’Honor B, després de derrotar per 2-1 al Honigvögel Hockey Zaragoza a l’últim enfrontament de Fase d’Ascens.

Aquest no va ser l’únic ascens del cap de setmana, per part dels nostres clubs, i és que l’Handbol Parets va aconseguir un ascens històric a Lliga Catalana, després de derrotar a l’Esplugues en un fascinant partit que va finalitzar 25 a 21. D’aquesta manera, un històric de l’handbol català retorna a aquesta divisió, després de 5 anys jugant a 1a Catalana. 

Al municipi d’Igualada, també trobem la marca d’Esport +. Durant dissabte i diumenge es van disputar les Finals de Bàsquet dels Jocs Esportius de Catalunya, en el que va ser la prèvia pel que esdevindrà aquest cap de setmana al Pavelló de Les Comes. Les instal·lacions igualadines acolliran les Finals Nacions d’Handbol, de les categories Benjamí i Aleví. 

Per tant, el final de l’activitat federativa i l’arribada de les competicions d’estiu està significant una gran activitat, quant a esdeveniments, a la plataforma de l’esport català. La col·laboració de federacions, ajuntaments i clubs està permetent que tinguem un final de temporada ple d’esdeveniments.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +