EL WATERPOLO AGAFA FORÇA EN L’INICI DE LA NOVA TEMPORADA

La temporada 22-23 ja és una realitat a Esport+. Gran part dels clubs han encetat les seves particulars aventures a la lliga regular, però la notícia més important l’ha propiciat el waterpolo. Després d’una temporada regular, les càmeres d’intel·ligència artificial del projecte impulsat per la Fundació UFEC han aconseguit l’algoritme correcte, per a oferir la màxima qualitat a l’espectador. CN Poblenou, CN Olot i CN Atlètic Barceloneta van ser els clubs pioners en apostar per la plataforma digital de l’esport català, i aquest cap de setmana han gaudit de més de tres hores d’acció ininterrompuda a les seves respectives instal·lacions. 

Una altra de les disciplines destacades aquest cap de setmana ha sigut el hockey, que continua agafant embranzida, amb els campionats nacionals en curs. El FC Barcelona i el Junior ens van oferir un dels millors partits de la jornada, on no va faltar l’emoció, l’espectacle, i el que més ens agrada, els gols. Al Pau Negre va saltar la sorpresa, ja que els culers es van acabar imposant amb suma facilitat, derrotant al conjunt santcugatenc per 3 a 1.

L’arribada del Futsal Sant Feliu i del CH Sant Llorenç a les pantalles d’Esport+, a part de fer un salt qualitatiu a la plataforma digital de l’esport català, també està donant molta presència a dues disciplines, que la passada temporada no van obtenir la visibilitat que realment pot aportar. La incorporació dels santfeliuencs s’ha traduït en més de 10 partits aquest cap de setmana, cosa què augmentarà significativament al llarg de la temporada. 

Tot i que l’activitat regular encara no s’ha recuperat completament, el ritme de creuer d’Esport+ permetrà a la plataforma de l’esport català, la possibilitat d’oferir el primer campionat internacional de la temporada. A partir del dijous 29 de setembre, fins al dissabte 1 d’octubre, es disputarà l’Europeu de Korfball Sots 21 i el projecte de la Fundació UFEC serà el mitjà oficial del torneig. Bèlgica, Portugal, Països Baixos, Hongria, Catalunya i Alemanya seran les sis seleccions encarregades de brindar-nos un excel·lent campionat, que ens servirà per escalfar motors, de cara a tot el que esdevindrà aquesta magnífica temporada 22-23.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +