esport+

La 17ª edició de la VolCAT, en obert a Esportplus.tv

Esportplus.tv emetrà en obert, i de manera exclusiva, la 17ª edició de la VolCAT, una de les proves més importants del calendari de Mountain Bike, del panorama internacional. La cursa organitzada tindrà lloc a Igualada, la seu habitual de la competició els darrers anys. El municipi de l’Anoia es convertirà en el focus del ciclisme mundial del 14 al 17 d’abril, dies en què es disputaran les 4 etapes Marathon que presenta la competició. 

 

La VolCAT, que aquest any ha pujat dins l’escala UCI (Unió Ciclista Internacional), comptarà amb participants de més de 20 nacionalitats diferents. Les diverses categories ordenades per nivell enforteix la participació de la cursa. Els ciclistes podran competir a nivell PRO, on sumaran punts UCI, i a la modalitat OPEN, ja sigui individualment o per parelles, escollint competir en 2 o 4 etapes. Els duets podran estar formats per persones del mateix gènere o poden ser mixtes. 

 

La col·laboració entre l’Ajuntament d’Igualada i el projecte Esportplus.tv ha fet possible que la prova sigui emesa a Esport+ TV. A través de la plataforma audiovisual de l’esport català es podran seguir la darrera etapa, junt amb l’espectacular competició ‘eliminator’ del diumenge, en obert i de forma exclusiva a nivell mundial. 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +