esport+

Arriba la VolCAT a Esport +

La 17ª edició de la VolCAT, una de les proves més importants del circuit de Mountain Bike a nivell internacional, és molt a prop de donar el seu tret de sortida. Des del dia 14 al dia 17 d’abril es podrà viure tota l’emoció d’aquesta competició continental al municipi d’Igualada.

 

L’esdeveniment comptarà amb ciclistes de més de 20 nacionalitats. Els participants poden inscriure’s en dues modalitats: Nivell PRO, on optaran a sumar punts UCI (Unió Ciclista Internacional) i Modalitat OPEN, on es podran allistar de manera individual, o en parella, amb l’elecció de competir entre 2 o 4 proves. Els duets poden estar formats per ciclistes del mateix gènere, o poden ser mixtes. 

 

L’etapa reina de la competició serà l’Eliminator. Aquesta prova, que consta d’un total de 20 voltes, té una extrema dificultat, ja que s’elimina l’últim classificat de cada gir.

Al llarg de l’etapa hi haurà menys participants a pista i s’endurà el trofeu guanyador, l’únic ciclista que no hagi trepitjat l’última posició. 

 

A la plataforma Esport + TV es podrà seguir en directe, i en exclusiva, l’Eliminator i la darrera etapa de la competició, on es decidiran els guanyadors de les diverses categories de la VolCAT. Ambdues proves, emeses per la plataforma audiovisual de l’esport català, tancaran la jornada ciclista el proper diumenge 17 d’abril.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +