VILADECANS S’ESTRENA A LA PLATAFORMA E+

 

Aquest cap de setmana la plataforma E+ s’ha vestit de gala amb l’estrena dels equips que juguen al Complex municipal Podium Viladecans-Joan Masgrau. Els equips següents: Màgic Vòlei Viladecans, Club Bàdminton Viladecans, Athletic Torre Roja Viladecans, Club Rítmica Viladecans i el Club Bàsquet Viladecans.

 

D’altra banda, durant el cap de setmana hem pogut gaudir de moltes victòries decisives que han encarrilat a diferents proclamacions de campionats. És al cas del RC Polo de Barcelona, que s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya de Primera divisió femenina vencent el FC Junior. Ha estat una final molt disputada que s’ha hagut de resoldre els Shoot Outs.

 

També, volem fer esment al Campionat d’Espanya d’hoquei herba masculí i femení que s’ha celebrat a Santander al passat cap de setmana. Els equips guanyadors han estat els següents: en la categoria masculí, el Club Egara s’ha alçat amb la copa i en la categoria femenina ha estat el FC Junior. Des de E+ volem arribar les nostres felicitacions per aquesta gran fita esportiva.

 

Tanmateix, anem cap a Blanes, on l’Igualada HC s’ha proclamat campió júnior de Catalunya al vèncer amb gran solvència al FC Barcelona per un resultat de 4-1. Els igualadins estan passant per un moment de glòria amb la consolidació entre els equips elits del territori.

 

                                                                                   L’ATLÈTIC SEGRE I EL CF AMPOSTA CAMPIONS DE LES SEVES CATEGORIES

 

Canviem d’esport i anem cap al Municipal Ramon Farrús, el Cadet A masculí de l’Atlètic Segre s’ha proclamat campió de Preferent grup 3, obtenint unes estadístiques quasi perfectes amb 61 punts, 20 victòries, 2 empats i 7 derrotes. La temporada 24-25 seran equip de la divisió d’honor, la màxima divisió del territori en categoria cadet.

 

No menys important, cal destacar l’ascens històric del juvenil A masculí del FC Amposta a la categoria Nacional, regnant amb determinació durant tota la temporada i implementant una superioritat clara respecte els seus rivals. Han aconseguit un total de 65 punts, 19 victòries, 8 empats i tan sols 2 derrotes.  

 

Per a tornar a viure tota l’emoció d’aquest cap de setmana, entra a E+, a través del següent enllaç: Recupera tots els partits aquí!


Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +