DIA 5: ORIOL CASTELLÓ ES PROCLAMA GUANYADOR DE LA VIII VOLTA A MENORCA

Finalitza la convivència a bord del Pailebot Santa Eulàlia, després de recórrer un total de 82 milles en 5 dies

Els 10 participants han recorregut les últimes 13 milles de la VIII Volta a Menorca – Trofeu Lluís Gay, entre Es Grau y Cala el Fonduco en menys de 40 minuts.

Quim Esteba, del Club Nàutic Tamariu, ha aprofitat d’allò més bé el fort vent de Tramuntana, que ha empentat amb una força d’entre 15 i 20 nusos, per tal de desmarcar-se en primera posició i alçar-se a la primera posició del podi. No obstant això, el guanyador de la classificació general d’aquesta VIII Volta a Menorca – Trofeu Lluís Gay ha estat Oriol Castelló, del Club Marítim Cubelles. El rànquing final de la competició és el següent: 

 

Oriol Castelló – Club Marítim de Cubelles

Nina Esteba – Club Nàutic Tamariu

Quim Esteba – Club Nàutic Tamariu

Jordi Obach – Club Marítim de Cubelles 

Victor Oliva – Club Patí Vela Barcelona

David Sainz – Club Mar i Vent 

Marc Morillo – Club Marítim de Cubelles

Jordi Gimenez- Club Natació Badalona

Kristoff Delobelle – Twins Club de Bredene (Bélgica)

Andreas Bredendiek – Segel Surf Club Kempen (Alemania)

 

Els 10 patinistes han complert el recorregut final de 82 milles. No només això, sinó que també finalitza la convivència a bord del Pailebot Santa Eulàlia, on els competidors han compartit el seu temps, al llarg d’una setmana. 

“La Volta a Menorca és excepcional per a nosaltres, ja que normalment naveguem sols, explica el capità del Pailebot, Francisco Pacheco, qui ha viscut totes les edicions de la competició. “Poder conèixer als esportistes i conviure amb ells, és tot un privilegi, conclou el capità.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +