esport+

TOT PREPARAT PER A LA SETMANA CATALANA DE L’ESPORT

  • Esport + serà el mitjà oficial de la II Setmana Catalana de l’Esport

  • Es podran seguir tots els partits de les seleccions catalanes, per un preu de 4,5 €

Una setmana més, molts dels nostres Clubs E+ s’han abonat a fer patir a l’afició fins al darrer segon, i és que l’Igualada d’hoquei patins va regalar-nos uns últims minuts d’escàndol, davant del Girona. Els igualadins veien com s’esgotava el temps per empatar, amb 1 a 2 al marcador, però una espectacular canonada d’Oriol Llenas, a falta de 10 segons pel final, va ser el clímax d’una magnífica tarda al Pavelló de Les Comes. L’Igualada no va ser l’únic que va esperar fins a última hora per fer els deures, i és que el CFJ Mollerussa també va anotar el gol de l’empat al temps afegit. Els homes de Jordi Cortés van intentar foradar la porteria de la UA Horta, per activa i per passiva, però no va ser fins al 91, quan Jofre Graells va fer embogir el Municipal de Mollerussa, amb una gran rematada de cap. 

No obstant això, també vam tenir grans enfrontaments en altres disciplines, com per exemple en hockey. El passat diumenge 9 d’octubre vam viure un duel d’alta tensió, entre el Club Egara i el FC Barcelona femení, de la categoria DHFB, on les blaugranes van aguantar el resultat i van acabar guanyant per 1 a 2

Tots aquests duels d’alta exigència han sigut el preludi del que comença el proper dijous 13 d’octubre. Esport+, la plataforma digital de continguts esportius audiovisuals serà el mitjà oficial de la II Setmana Catalana de l’Esport i emetrà en directe la majoria de competicions, que es disputin als diferents pavellons de les comarques gironines. Els visitants de la plataforma podran gaudir del contingut íntegre de la plataforma, per un preu de 4,5 €

La inauguració de la II Setmana Catalana de l’Esport tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, amb la disputa d’un torneig internacional de màxim nivell d’hoquei sobre patins. La GoldenCat enfrontarà les seleccions catalanes masculines i femenines contra Suïssa, França, Alemanya i Itàlia. El debut serà a les 19 h, amb el duel femení entre Catalunya i Suïssa, i a les 21 h serà el torn per la selecció masculina, que es veurà les cares amb França. 

Les federacions esportives catalanes han organitzat jornades d’exhibició adreçades al públic familiar i escolar, com és el cas de tir amb arc, lluita i atletisme o de ciclisme, que comptarà amb la presència de l’actual campiona del món a l’exhibició de Biketrial, el 22 d’octubre a Ripoll.

Durant la II Setmana Catalana de l’Esport es podrà gaudir de trobades internacionals de ball esportiu, billar, curses d’orientació, escacs, futbol sala, handbol, horseball, bàsquet, caça, esport per persones amb discapacitat psíquica, pàdel de persones sordes, pentatló, petanca, Pitch & Putt, polo, natació amb aletes (activitats subaquàtiques), tennis taula i twirling entre les seleccions catalanes i d’altres internacionals, majoritàriament europees, com Portugal, França, Alemanya, Bèlgica, Hongria, Itàlia, Suïssa, Irlanda o Gran Bretanya. Aquest esdeveniment acollirà més de 2.000 esportistes de 22 països, amb una trentena de federacions esportives implicades. Les diferents competicions oficials se celebraran en 20 seus diferents de la demarcació de Girona

Al calendari hi consten també diferents proves oficials i competicions tradicionals com la XXIII Cursa Trepitja Garrotxa, de la Federació Catalana d’Excursionisme, la 3a Cadí Rollers de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, el Campionat de Catalunya de golf o el trofeu ciutat de Banyoles de piragüisme.

Finalment, el dia 22 d’octubre tindrà lloc l’acte de clausura de la II Setmana Catalana de l’Esport a l’Auditori Sala Cambra de Girona. A més d’actuacions musicals, hi haurà una desfilada de banderes amb representants de tots els països participants, discursos institucionals i l’entrega de quatre reconeixements especials.

 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +