TORNEIG INTERNACIONAL FIBA U14 DE CASTELLDEFELS PER ESPORT +

Després de celebrar la XIV Edició del Torneig Internacional FIBA U13, ara és el torn per la Categoria U14

La XIV Edició del Torneig Internacional FIBA Sots 13 disputat a Castelldefels, i retransmès a través de la plataforma Esport + TV, va ser un gran èxit. El nivell dels clubs participants i la gran audiència aconseguida a la plataforma audiovisual de l’esport català, situen el campionat organitzat pel CB Castelldefels i la ciutat amfitriona, com el més important d’Europa de categories inferiors. 

 

La segona part d’aquesta XIV Edició del Torneig Internacional FIBA de Castelldefels, a la que prendran part jugadors Sots 14, també tindrà lloc al pavelló de Can Vinader entre els dies 29 d’abril i 1 de maig. El dia 30 d’abril, un cop es coneguin els equips classificats, es disputaran els primers partits de Fase Eliminatòria, mentre que l’últim dia es posarà fi a la competició amb la final i l’enfrontament per decidir el tercer i quart lloc del campionat. 

 

Aquesta edició no seria possible, sense la col·laboració entre el club i l’Ajuntament de Castelldefels, qui s’ha sumat al projecte que impulsa la Fundació UFEC. Gràcies al seu suport, pot donar-se cobertura als esdeveniments regulars que es celebren a Can Vinader i a tornejos especials, com aquest. 

 

La competició, que es celebra sota el paraigües de la International Basketball Federation (FIBA), acollirà 6 clubs de talla mundial, com són: Barça, Frankfurt, Joventut, Reial Madrid, Unicaja i València Basket

El prestigiós esdeveniment es podrà seguir en directe, i en exclusiva, a través d’Esport + TV, que oferirà tots els partits d’aquest Torneig Internacional Sots 14. Els enfrontaments s’emetran en obert, i també es podran visualitzar a posteriori, de manera gratuita, a esportplus.tv.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +