esport+

Viu tota l’emoció dels Playoffs a Esport+

Aquest cap de setmana torna l’activitat a Esport+ TV. Després d’anunciar la retransmissió en obert de la VolCAT, del 14 al 17 d’abril, el dinamisme i la quantitat d’esdeveniments oferts per la plataforma audiovisual de l’esport català, segueix en augment. 

 

El plat fort d’aquesta setmana és el derbi de hockey, que viurem a Terrassa. El proper diumenge dia 3 d’abril, a les 13 hores, s’enfronten el Club Egara i l’Atlètic Terrassa de Divisió d’Honor. Els locals ara mateix són el 5è classificat, mentre que l’Atlètic necessita sumar, ja que és 2n a tan sols 3 punts del RC Polo, líder actual. El trepidant xoc es podrà seguir en directe a Esport+ TV, però també es podrà veure en diferit desde qualsevol dispositiu. 

 

L’altre disciplina destacada aquesta jornada és l’hoquei patins. Amb l’inici dels Playoffs de les competicions domèstiques, els enfrontaments comencen a ser de vital importància. A Sant Just Desvern viurem dos dies molt emocionants, amb tots els partits de les categories inferiors del HC Sant Just, i l’enfrontament del Sènior Masculí. El santjustencs, que estrenen liderat a Primera Catalana, jugaran el diumenge contra el Subur Sitges, per tal d’afiançar-se a la part més alta de la taula. 

 

Pel que fa als altres esports, gaudirem un cap de setmana més d’un gruix molt important de disciplines. La pluralitat d’esports que ofereix el projecte esportplus.tv, permetrà que es vegin gran quantitat de partits de futbol, bàsquet, handbol, volei, entre molts altres. 

L’emoció d’aquest tram final de temporada es podrà seguir, com sempre, exclusivament en directe i en diferit a la plataforma Esport+ TV.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +