esport+

El Mundial de futbol per a paralítics cerebrals, en obert per Esportplus.tv

Esportplustv emetrà en obert la màxima competició mundial de futbol per a persones amb paràlisi cerebral, organitzat per la FECPC, refermant la seva aposta per la promoció dels esports adaptats, així com per oferir els seus continguts a un públic global.

Salou es convertirà, entre el 27 d’abril i el 18 de maig, en l’epicentre del futbol per a persones amb paràlisi cerebral amb la disputa del Mundial masculí i femení d’aquest esport. La competició es desenvoluparà al Complex Esportiu Futbol Salou. En la competició masculina hi participaran 14 seleccions, 400 esportistes i 100 voluntaris/àries. En la prova femenina, la primera edició de la història, sent la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals la impulsora i pionera del projecte, hi participaran 5 seleccions, 110 esportistes i 100 voluntaris/àries. Entre els combinats destaquen la presència de les seleccions d’Estats Units, Austràlia, Holanda o Brasil. El combinat estatal comptarà amb la participació d’una gran representació d’esportistes catalans.

Carles Muñoz, president de la FECPC, destaca que “estem especialment orgullosos de ser els primers a impulsar i organitzar una competició mundial femenina”. De fet, durant la celebració del Mundial s’organitzaran diverses accions de sensibilització, entre les que destaquen unes conferències sobre l’empoderament de l’esport femení i sessions a les escoles de Salou per a la normalització de l’esport adaptat.

 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +