EL MOLLERUSSA BUSCA MANTENIR LA IMBATIBILITAT A CASA

El CFJ Mollerussa està a punt de viure un duel d’alt voltatge contra la Fundació Esportiva Gramenet, en la categoria de 3ª RFEF. Els blanquiblaus atravessen una ratxa inmaculada a casa, on no perden des del novembre de l’any passat. No només això, sino que els mollerussencs han carregat bateries a l’inici d’aquest any i sumen un balanç de 3 victòries i 1 derrota. Aquesta dinàmica els ha permès agafar oxígen per sortir de la part baixa i tenir una mínima opció de reenganxar-se a la batalla per les posicions més privilegiades de la classificació.

D’altra banda, les instal·lacions de la UE Olot seran l’escenari ideal per a acollir l’emocionant enfrontament entre el juvenil garotxí i el CF Lloret, en un partit corresponent a la Lliga Nacional Juvenil. Ambdos equips han demostrat un gran rendiment durant la primera volta i les expectatives per al xoc són molt altes.

Pel que fa al Hockey Herba, aquest cap de setmana viurem el nostre particular Partit Estrella a E+, entre l’Egara i el Polo de Barcelona de la categoria femenina. Aquest enfrontament es podrà continuar amb una realització en directe, on podrem gaudir de comentaristes, un marcador personalitzat, repeticions instantànies i grafismes personalitzats, aquest diumenge dia 4, a partir de les 11 hores.

El bàsquet també està de dolç a Mollerussa, i és que el CB Mollerussa s’enfrontarà al CB Alpicat, en un partit corresponent a Primera Catalana. Els dos conjunts venen amb dinàmiques molt diferents, però tenen un mateix objectiu. Sumar els 3 punts per escalar posicions a la classificació.

Sens dubte, aquest cap de setmana ens tocarà viure de ben a prop una quantitat inigualable d’emoció i tensió, seguint als nostres clubs.

Segueix en directe els partits del teu club, a través d’E+: Fes clic aquí i gaudeix del millor esport!

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +