EL MOLLERUSSA ES VESTEIX D’HEROI AL CARNAVAL D’E+

Els nostres clubs E+ es van disfressar d’herois i d’heroines per portar-nos el millor esport a casa, en un cap de setmana que l’acció federativa s’ha vist interrompuda pel Carnaval. Tot i així, són molts els equips que han deixat mostres de talent, en forma de victòria, a la plataforma líder de l’esport semiprofessional i amateur. 

El Mollerussa comença a carburar. Els de Jordi Cortés van aconseguir una victòria clau a Can Anglada, després de derrotar al C.P. San Cristóbal per 2 a 0. Els blanquiblaus comencen a agafar-li el tacte a la 3ª RFEF i han aconseguit agafar oxígen, respecte als equips que marquen la zona de descens. No només això, sinó que estan a 5 punts de les posicions de Play-offs. Sens dubte, reafirmen un gran inici de 2024 que promet moltes al·legries. 

Canviant de disciplina i d’ubicació, cal destacar que també vam ser presents a Terrassa per gaudir d’un apassionant derbi egarenc de la categoría Cadet Femení, entre els dos colosos de la ciutat, Atlètic Terrassa i Club Egara. En aquesta ocasió, les blanquiblaves van asaltar el feu de l’etern rival i es van endur una victòria molt ajustada, per un resultat de 3 a 4. 

Per acabar, ens desplacem a Les Comes on va haver-hi acció desenfrenada, ja que vam gaudir de l’Igualada FCHP i del Club Handbol Igualada. Començant per l’hoquei patins, les igualadines no van poder superar un equip os dur, com és el Cerdanyola HC. Les blanquiverdes es van mostrar molt més contundents a ambdues àrees i el marcador final va ser de 3 a 7. D’aquesta manera, l’Igualada FCHP haurà de continuar remant per sortir de la zona perillosa de la classificació. 

L’altra cara de la moneda, la va esbossar el Club Handbol Igualada, que va aconseguir superar a l’OAR Gràcia Sabadell, amb una diferència final de quatre gols. El marcador final reflectía un contundent 30-26, que feia gala de la superioritat local. 

 

  • Aquest cap de setmana torna tota l’acció a E+, després de l’aturada d’algunes competicions pel Carnaval. Això sí, per gaudir de tots els partits del darrer cap de setmana només has d’entrar a la nostra plataforma. Fes clic aquí per a veure E+
Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +