EL MUNDIAL DE FUTBOL SUMA MÉS DE 50.000 VISUALITZACIONS EN DIRECTE A ESPORT+

La Copa del Món de Futbol per a persones amb lesió cerebral ha augmentat la projecció de la plataforma, arribant a 69 països diferents

El Mundial de Futbol per a persones amb lesió cerebral està generant una gran expectació entre els usuaris de la plataforma Esport+. La Copa del Món, impulsada per la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC) i la International Federation of CP Football (IFCPC), ha suposat més de 50.000 visualitzacions en directe, durant la primera setmana de competició per a la plataforma audiovisual de l’esport català. 

L’impacte del Mundial de Futbol també ha sigut un èxit, pel que fa al nombre de països als quals Esport+ ha pogut arribar, gràcies a la celebració d’aquest campionat internacional. El seguiment en directe dels continguts emesos per la plataforma s’han estès a un total de 69 països diferents. D’entre aquests en destaquen, països com el Regne Unit amb 2136 visualitzacions en directe, Irlanda amb 1979, Països Baixos amb 1670, Alemanya amb 1560, Argentina amb 1489, Brasil amb 1486, Estats Units d’Amèrica amb 1320, Austràlia amb 1240, Canadà amb 1232 i Ucraïna amb 1218. 

Cal destacar, que els partits més destacats, pel que fa al nombre de visualitzacions en directe, han sigut els enfrontament entre Argentina i Espanya i l’Anglaterra contra el Canadà.

La Fase de Grups de la Copa del Món per a persones amb lesió cerebral va finalitzar el passat dissabte dia 7 de maig. Els equips que van assolir la classificació als Quarts de Final del Mundial van ser Argentina, Brasil, Estats Units d’Amèrica, Iran, Irlanda, Països Baixos, Regne Unit i Ucraïna. Tanmateix, la 1a ronda eliminatòria es va celebrar durant el dia d’ahir i ja es coneixen els partits corresponents a les Semifinals, que seran: Brasil – Iran i Ucraïna – Estats Units d’Amèrica. No obstant això, els equips que no van passar el cribratge, continuaran disputant partits per definir les últimes posicions del Mundial, com és el cas de la Selecció Espanyola

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +