esport+

Esport+ aconsegueix més de 300.000 visualitzacions el mes d’abril

El projecte impulsat per Fundació UFEC i UFEC ha incorporat els eSports, com a nova disciplina

La gran pluralitat de disciplines, que segueix en augment, ha fet possible un altre mes que Esport+ sigui la plataforma, que retransmet més competicions en directe a nivell mundial. El constant creixement del projecte es veu reflectit en el nombre de visualitzacions totals, que ha rebut la plataforma. En un mes en el que hi ha hagut una aturada de l’activitat federativa, degut a la Setmana Santa, Esport+ ha acumulat 300.000 connexions de seguiment, repartides en un total de 80 països. 

 

Tot això ha estat possible, gràcies també als esdeveniments que s’emeten a Esport+. El Campionat de Catalunya de Dobletes, corresponent a la disciplina de Petanca, la VolCAT de BTT celebrada a Igualada, l’Open de Patinatge disputat a Tarragona, o el Torneig FIBA Sots 13 i Sots 14 de Castelldefels, han fet créixer la plataforma fins al punt de que hi ha hagut una gran quantitat d’audiència, sense tenir esdeveniments federatius. 

 

Un altre fet destacat, que ha permès aquest creixement, ha sigut la incorporació dels eSports, com a disciplina, a la plataforma. Gràcies a la Lliga Catalana d’eSports, impulsada per UFEC, Esport+ ha pogut retransmetre en directe la Copa Catalunya de Gran Turismo 7 i el 1r Torneig d’Escacs de Lichess. No només això, sino que aquesta iniciativa ha portat al projecte a fer una expansió, pel que fa als ‘streamings’, i ha habilitat un nou Canal de Twitch (EsportPlusTV – Twitch) per on emetrà totes les competicions de la Lliga Catalana d’eSports, i una variada selecció de partits federatius cada cap de setmana.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +