Esport+TV suma més de 10.000 visites la setmana de l’esport femení

El projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC ha aconseguit projecció a 47 països diferents, una setmana més

 

La gran diversitat a nivell de disciplines ha permès que aquest cap de setmana a Esport+TV, hi hagués un cartell molt suculent per a l’espectador a nivell de quantitat i de qualitat. Això s’ha vist reflectit a l’audiència en forma de visites, a la plataforma continguts audiovisuals de l’esport català. Al llarg de la setmana s’ha aconseguit arribar a la xifra de 10.000 visites, que han estat repartides entre visitants de 47 països diferents

 

S’iniciava la setmana amb la Catalunya Baseball & Softball Week, on el bon paper dels combinats catalans ha significat un augment progressiu en l’interès per la competició. Sobretot, cal destacar la selecció catalana U15 de beisbol, que es va proclamar campiona, i la U12, que va aconseguir arribar a la final, on va caure derrotada contra el combinat nacional d’Alemanya. 

 

L’altre esport amb presència notòria aquest cap de setmana va ser el hockey, ja que vam poder gaudir d’enfrontaments de la part noble de la classificació.  El plat fort va ser el RC Polo contra l’Atlètic Terrassa de Divisió d’Honor Masculina, a la que es troben 1r i 2n classificats respectivament. Tot i això, també es va jugar un important partit entre el FC Barcelona i l’Egara, 4t i 5è a la classificació, que estan inmersos en una trepidant lluita per veure qui es fa amb l’última posició que dóna accès a Play Off. 

 

Altrament, la gran proposta de partits en clau femenina va aportar esdeveniments en directe de tota mena, dels quals destaquem l’enfrontament entre les noies del RC Polo de Barcelona i el Sardinero HC de Divisió d’Honor de Hockey. 

No obstant això, els partits amb més visites van ser la UE Olot contra el Mollet, de futbol, i el Junior contra l’Egara de Hockey, corresponent a la categoría de Cadet. 

Handbol, hockey, hoquei patins, futbol, volei i rugby, entre molts altres disciplines, van fer que hi haguessin més d’una centena de partits femenins, de diverses categories. Així mateix, assenyalem a Igualada, com el municipi que va aportar més participació a la nostra plataforma, pel que fa a l’esport femení. 

 

Gràcies a l’augment progressiu de l’oferta esportiva a la plataforma, aquesta setmana ja som 800 persones més registrades a Esport+TV. Seguim sumant, per millorar i per fer possible que es vegi tot l’esport català a qualsevol dispositiu, desde qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +