Més càmeres d’Esport+ a Terrassa

Terrassa

El Pavelló Can Jofresa de Terrassa se suma als quatre clubs d’hockey de la ciutat (Club Egara, Atlètic, CD Terrassa i Línia 22) com a instal·lacions amb dispositius d’intel·ligència artificial per retransmetre partits en directe.

El Pavelló Can Jofresa ja compta amb les primeres càmeres d’intel·ligència artificial per retransmetre les seves competicions esportives. Una instal·lació fruit de l’acord de la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i l’Ajuntament de Terrassa, que permetrà digitalitzar el pavelló i emetre els partits en directe a través de la plataforma Esport+.

La instal·lació d’aquesta càmera servirà per emetre tots els partits dels 17 equips de l’Handbol Terrassa, de la JET (bàsquet femení) i del Club Voleibol Terrassa. Un acord que confirma l’aposta de Terrassa pel projecte, ja que els camps dels quatre clubs d’hockey de la ciutat (Club Egara, Atlètic, CD Terrassa i Línia 22) ja disposen des de setembre d’aquests dispositius i ofereixen cada cap de setmana partits de diverses categories.

A més a més, aquest sistema de producció automàtica d’esdeveniments també ofereix l’anàlisi tècnica per a la millora del rendiment esportiu i garantir una major monetització de patrocinadors. Per tant, es tracta d’una eina no només de retransmissió, sinó que també serà útil pels entrenadors que la podran fer servir en els seus entrenaments i, al mateix temps, afegeix una nova finestra per oferir a empreses i anunciants.

30 càmeres ja instal·lades

Actualment, Esport+ ja ha equipat 30 instal·lacions esportives de Catalunya amb els dispositius d’intel·ligència artificial. La del Club Handbol Terrassa és la tercera en un club d’handbol, però la primera de la categoria Nacional. La Fundació preveu que s’executi la instal·lació dels 70 dispositius restants per aquesta primera fase del projecte abans del 15 de novembre, amb la finalitat de donar cobertura a més de 1.200 esdeveniments esportius en directe cada cap de setmana.

“La nostra intenció és oferir una eina a l’esport base i amateur. Volem democratitzar l’esport català, impulsar-lo i alhora crear un sistema de finançament per als clubs”, explica Pere Vilà, director de la Fundació UFEC.

La càmera de Can Jofresa, fins ara en període de proves, s’estrenarà aquest dissabte 6 de novembre a les 17.45 hores amb el partit del primer equip de l’Handbol Terrassa davant del Palautordera.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +