esport+

Lliga EBA: Duel de titants entre CB Castelldefels i UE Mataró

Lliga EBA

Intensitat, màgia i un espectacular duel de Lliga EBA és el que ens espera a Can Vinader. El CB Castelldefels s’enfrontarà al Mataró Parc Boet. Sens dubte, ens espera un partit d’una màxima intensitat, tenint en compte la situació a la classificació d’ambdós conjunts. Els castelldefelencs, tercers classificats, amb 42 punts a la taula, tenen la intenció de donar el sorpasso als mataronins, que ara mateix ocupen la tercera posició, amb 43 punts.

 

L’Egara rep a un líder en ratxa

 

El Club Egara es prepara per rebre al RC Polo en un duel d’hoquei herba que captarà tota l’atenció dels aficionats. Cal destacar, que els barcelonins lideren la classificació de la Liga MGS amb 41 punts i el Club Egara ocupa la tercera posició, amb 30 punts. En aquest cas, els egarencs tenen l’opció de retallar punts a un líder, que s’ha mostrat molt constant durant tota la temporada, i de col·locar-se segons, en funció del resultat que assoleixi el Club de Campo. No obstant això, no serà fàcil, ja que el RC Polo arriba amb una ratxa de 3 victòries consecutives, augmentant encara més la tensió del partit.

Continuant amb hockey, el CD Terrassa s’enfrontarà al RS Tenis. Els egarencs, amb 21 punts i una recent derrota, busquen redimir-se, però no ho tindran fàcil contra el RS Tenis, que compta amb 25 punts i va aconseguir una victòria la darrera jornada. Serà un enfrontament d’emoció i competitivitat.

 

UE Olot i CE Europa lluitaran per continuar a la part alta

 

A l’OK Lliga Iberdrola, l’Igualada Femení es veurà les cares amb el CP Manlleu. Les igualadines, que segueixen a la zona de descens amb 9 punts, buscaran sumar uns punts crucials contra un CP Manlleu que destaca amb 32 punts a la classificació. És un partit que pot significar un canvi radical a la taula. 

Finalment, en futbol, l’Olot es trobarà amb l’Europa en un enfrontament de molt nivell de la lliga Nacional Juvenil. Els barcelonins que es mantenen en la part alta de la classificació buscaran obtenir aquests 3 punts per apropar-se a les posicions de privilegi. En aquest aspecte, ambdós equips tenen el mateix objectiu, sortir guanyadors del duel.

Cap de setmana de primer nivell, carregat d’emocions i rivalitat màxima. Tots aquests partits i molts més, es podran veure en directe a través d’E+.

Fes clic aquí per entrar a la plataforma

Per a més informació entra al web: info.esportplus.tv

 

 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +