esport+

ELS JOCS ESPORTIUS TAMBÉ A ESPORT +

Per segon cap de setmana consecutiu, hem pogut viure les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, promoguts per la Unió de Consells Esportius de Catalunya, a través d’Esport +

Aquesta setmana van tenir lloc els enfrontaments de les Finals Nacionals d’Handbol Benjamí i Aleví a la ciutat d’Igualada. Pel que fa a la categoria Benjamí, va ser el CEEB – Salle Bonanova, qui es va alçar al primer lloc del podium, mentre que en Alevins, els guanyadors de la jornada va ser el CEVO Terrassa – Escola La Floresta

Al mateix municipi d’Igualada, una altra disciplina també va viure un cap de setmana màgic. El Pavelló de Les Comes va acollir les Finals Nacionals de Bàsquet, on es van disputar partits de fins a 7 categories. En Aleví Mixt, el primer lloc va ser pel CB Masquefa, igual que a Infantil Masculí, a la categoria d’Infantil Mixt l’EMM Mediona es va alçar amb el primer lloc, a Cadet Masculí va ser el Bàsquet Sant Esteve el gran dominador, a Cadet Mixt va dominar el Sarroca Bàsquet, deixant els seus dos equips a les dues primeres posicions i a Juvenil Masculí, el CB Bellvei va ocupar la primera posició del pòdium.  

Enguany, els Jocs Esportius Escolars de Catalunya han mobilitzat més de  2.500 esportistes d’educació primària i secundària d’arreu del país, que durant el curs escolar han participat en les lligues i competicions organitzades pels diferents Consells Esportius. 

La retransmissió en directe, a través de la plataforma Esport+, consolida la vocació d’aglutinar la projecció de tot l’esport català sense distinció. Per aquest motiu l’aliança traçada entre la Fundació UFEC, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i en concret el Consell Esportiu de l’Anoia, s’ha traduït en la presència dels Jocs Esportius a través de la plataforma, que ha concentrat més de 5.000 visualitzacions.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +