La millor hípica catalana, en directe per Esport+

Hípica

S’instal·laran fins a quatre càmeres d’Esport+ per retransmetre, en directe, les competicions més destacades de l’hípica catalana, tant estatals com internacionals.

Esport+ afegim l’hípica catalana a la nostra plataforma de continguts esportius digitals. Aquesta setmana, el president de la Federació Catalana d’Hípica, Raimon Miret, ha signat l’acord de vinculació amb la Fundació UFEC perquè les seves competicions tinguin presència a la plataforma.

En aquest sentit, durant els pròxims dies s’instal·laran fins a quatre càmeres per retransmetre, en directe, les competicions més destacades de l’hípica catalana, tant estatals com internacionals. Les instal·lacions de Torredembarra, Castelldefels, Cava Horse (Girona) i Polo de Barcelona seran les que comptaran amb aquest sistema d’intel·ligència artificial.

Seguim creixent amb l’hípica

Nou pas endavant de la nova OTT de l’esport català, que incorpora una federació rellevant en el panorama esportiu català i que comptem amb més de 13.000 llicències. Amb aquest, són 23 els esports que ja es poden visualitzar en directe a través de la plataforma.

 

La nova plataforma

Un ingrés que arriba pocs dies després que el projecte hagi entrat en una nova fase, amb la posada en marxa de la nova plataforma per seguir totes les competicions i que compta ja amb més de 4.000 subscriptors.

Esport+ s’està convertint en un referent de l’esport català, com demostra el fet que en 10 setmanes d’emissions en proves ja suma més de 124.000 espectadors.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +