esport+

LA IMPORTÀNCIA D’UNA REVISIÓ MÈDICA PER A L’ESPORTISTA

L’aliança entre Fundació UFEC i Clínica Ergodinàmica aposta per l’alta tecnologia aplicada a la medicina esportiva

L’aliança entre la Fundació UFEC i Ergodinàmica ha permès al Projecte Esport +, que tot aquell esportista federat pugui gaudir de la seva revisió mèdica amb la subscripció anual a la plataforma. 

D’aquesta manera, des d’Esport + s’ha volgut incidir en la importància d’un examen per a l’esportista, per tal de detectar possibles aspectes relacionats amb la salut i rendiment esportiu, evitar riscos en la pràctica d’esport, a més de possibilitar l’adaptació de la intensitat de l’exercici físic. 

El motiu principal que ha estimulat al projecte impulsat per Fundació UFEC, a dur a terme aquesta iniciativa, és promoure la pràctica de l’esport saludable. Tot això implica la detecció de possibles persones de risc i possibles contraindicacions per a la pràctica esportiva, valorar l’estat físic de cada esportista i elaborar un informe mèdic esportiu, entre moltes altres avaluacions. 

Sense la col·laboració d’Ergodinàmica, la xarxa de clíniques encarregades de realitzar aquest servei íntegre, el propòsit d’Esport + no seria possible. Així doncs, el projecte de Fundació UFEC ha decidit apostar per una medicina molt avançada tecnològicament. Els seus experts aportaran una valoració de la història clínica i esportiva del pacient, a més d’una exploració física cardiorespiratòria i de l’aparell locomotor, un electrocardiograma en repòs, una prova d’esforç en cinta contínua o bicicleta estàtica, segons criteri mèdic, i un estudi biomecànic de la marxa mitjançant la tecnologia 4D i Intel·ligència artificial.

 

Més informació a: Ergodinámica | Centros médico deportivos (ergodinamica.com)

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +