esport+

IGUALADA HC I EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE HOCKEY SALA, PRINCIPALS ATRACCIONS D’E+

Tindrem més d’un plat fort a E+ aquest cap de setmana. D’una banda, Les Comes tornarà a ser un dels principals focus de la plataforma líder de l’esport semiprofessional i amateur, i és que totes les mirades estaran posades en l’apassionant duel entre l’Igualada HC i el Valdagno italià. Sens dubte, un dels enfrontaments més importants de la temporada, on els igualadins afrontaran l’anada dels Quarts de Final de la WSE Cup. Els nostres estan a dues passes de la Final Four de la segona competició europea més important de l’hoquei patins.

La cita tindrà lloc aquest dissabte, a les 20:30h. Cada gol, cada moviment, cada segon, seran crucials perquè l’Igualada HC aconsegueixi un avantatge, que pugui marcar la diferència en el partit de tornada a Italia.

 

Això sí, no tota l’emoció es limita a la WSE Cup. Aquest cap de setmana també gaudirem del prestigiós Campionat de Hockey Sala, a territori egarenc. Després de setmanes d’intensa competició, els millors equips juvenils masculins i femenins s’han classificat per a la fase final, que tindrà lloc a Terrassa. A la categoria masculina, el Club de Campo, el Poz-Quet, el València HC, el Rincón de la Victoria, el Junior FC, el RS Tenis i la Sanse Complutense, lluitaran per alçar-se amb el títol de campions nacionals. D’altra banda, en la categoria femenina, CH Carpesa, Atlètic Terrassa HC, CH Albor i València CH tenen el mateix objectiu.

Tots els partits del Campionat d’Espanya, que tanca la temporada de Hockey Sala Juvenil, es podran veure de manera íntegra, a partir del dilluns a E+.

 

En últim lloc, però no menys important, ens traslladarem a Mollerussa, on el CFJ Mollerussa disputarà un duel d’alt voltatge contra el FC Badalona, de la categoria de 3ª RFEF. Els blanquiblaus travessen una ratxa apassionant a casa, on no perden des del novembre de l’any passat. No només això, sinó que els mollerussencs han carregat bateries a l’inici d’aquest any i sumen un balanç de 4 victòries i 1 derrota.

Sens dubte, ens esperen uns enfrontaments de primer nivell aquest cap de setmana, que no ens podrem perdre. Per a viure tota l’acció de primera mà, entra a E+ i segueix tots els partits en directe, al següent enllaç: Clica aquí i gaudeix d’E+.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +