La Fundació “la Caixa” i Esport+ s’uneixen per donar visibilitat a l’esport adaptat

Acord de Col·laboració

Ens unim: la Fundació «la Caixa» i Esport+

Ambdues entitats hem signat un conveni de col·laboració per digitalitzar les competicions d’esport adaptat. S’instal·laran 10 càmeres d’intel·ligència artificial a 10 instal·lacions arreu de Catalunya

La Fundació ”la Caixa” i la Fundació UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) han signat aquest dimarts, 5 d’octubre, un conveni de col·laboració amb l’objectiu de donar visibilitat i projecció a l’esport adaptat català.

L’acord, ratificat pel director Corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació “la Caixa”, Xavier Bertolín; i la presidenta de la Fundació de les federacions catalanes, Isabel Pérez, estableix la instal·lació de càmeres d’intel·ligència artificial per a la transmissió en directe de competicions d’esport adaptat, tant amateur com base, a la plataforma de continguts audiovisuals EsportPlus.TV.

10 noves càmeres

D’aquesta manera, en les pròximes setmanes, la digitalització de les competicions esportives inclusives serà possible gràcies a la posada en marxa de 10 càmeres de reproducció automàtica en 10 centres esportius. La finalitat és que tot el públic pugui visualitzar l’activitat competitiva de les federacions esportives que tenen disciplines on participen esportistes amb discapacitat.

Per a Bertolín, “la difusió de l’esport adaptat és essencial, i poder contribuir en donar el màxim de visibilitat possible a tots els esportistes reflecteix el compromís que des de la Fundació “la Caixa” tenim amb la diversitat i en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Nous canals de retransmissió i comunicació com en el que treballa la Fundació UFEC són un pas més endavant en la inclusió social d’aquestes persones, en el reconeixement dels seus mèrits esportius i la normalització de la seva realitat”.

Compromís de col·laboració

Per la seva banda, Pérez ha destacat el “compromís de la Fundació UFEC i les federacions esportives i els clubs per treballar conjuntament per promoure la visibilitat, promoció i projecció de l’esport adaptat a Catalunya gràcies al projecte de digitalització de l’esport català que hem engegat a través d’EsportPlus.TV”.

 

Emissions en proves

El canal Esport+ es troba en emissions en proves des del passat mes de setembre i ja són una vintena les federacions que han apostat pel canal. En sis setmanes d’emissions en proves a través de YouTube, acumula un total de 119 esdeveniments esportius nacionals, estatals i internacionals, 39.999 seguidors en directe i més de 120.000 visualitzacions acumulades.

La OTT traslladarà a finals d’aquest mes d’octubre les emissions en proves a la plataforma web esportplus.tv on qualsevol persona es podrà inscriure per gaudir de tot el contingut de forma gratuïta fins desembre.

 

Més informació sobre l’acord aquí: enllaç

Accedeix a la plataforma aquí: enllaç

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +