esport+

Estem emetent en proves!

esportplustv

INSCRIU-TE I GAUDEIX DEL CONTINGUT GRATIS

El canal EsportPlus.tv ha començat les emissions en proves aquest mes d’agost amb les primeres competicions en marxa. L’estrena de les retransmissions es va realitzar amb el Campionat de Catalunya d’Escalada en bloc organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Campionat de Catalunya Absolut de tenis. A aquestes dues s’hi han sumat, a finals d’agost, la competició d’hoquei amb el seu campionat de Catalunya de Divisió d’honor junt i l’XI Duatló ciutat de Granollers celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Aquestes retransmissions en proves es poden seguir a través del canal Youtube d’EsportPlusTV on trobaràs programats cada setmana tots els esdeveniments de la graella de transmissions. El seguiment de les competicions celebrades en directe ha estat més que positiu. Convé destacar la satisfacció per l’esforç emprat fins al moment en assolir els objectius essencials del projecte: promoure, promocionar i projectar l’esport català arreu. El projecte de digitalització de la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb el suport de la UFEC i les Federacions esportives de Catalunya, comença a ser una realitat després que durant els dos mesos d’estiu s’hagin acumulat tres caps de setmana amb emissions en directe i en obert.

Les emissions, que ara mateix es troben de proves i a través de plataformes en obert, no cessaran fins a poder-se visualitzar a la plataforma OTT que s’estrenarà a mitjans d’octubre. La plataforma de continguts digitals de l’esport català es va presentar el passat mes de març. La Generalitat i la Fundació UFEC van donar a conèixer el projecte EsportPlus.tv, que pretén instal·lar càmeres a 1.300 equipaments esportius catalans per al seguiment en directe de qualsevol competició. Un contingut que es facilitarà als usuaris a través de la plataforma EsportPlus.tv, accessible des de qualsevol dispositiu. De moment, 20 federacions han apostat pel nou canal, que vol arribar als 1,5 milions d’usuaris al llarg dels primers cinc anys.

Inscriviu-vos per gaudir gratis de tot el contingut.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +