Esport+ TV oferirà més de 100 partits d’esport femení en viu

Més del 40% del contingut de la plataforma són partits femenins de diverses disciplines

El projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC, que engloba totes les federacions esportives territorials, reafirma el seu compromís amb l’esport femení i presenta més d’una centena de partits, aquest cap de setmana. Tot això, es durà a terme de manera gratuïta a través d’Esport+.TV, la plataforma de continguts audiovisuals de l’esport català, amb motiu del dia internacional de la dona treballadora

Aquesta proposta permet al públic, no quedar-se a la part més visible de l’esport. El gran ventall de disciplines, que brinda la nova televisió esportiva territorial, tracta a tots els esports per igual. Es podran veure partits de diverses modalitats esportives, tals com futbol, futbol sala, bàsquet, rugbi, hoquei patins, hockey, handbol,  voleibol i waterpolo, entre els més destacats. 

El fet d’arribar a la xifra indicada d’esdeveniments en obert per aquest cap de setmana, és possible gràcies al compromís i la sensibilitat dels municipis que formen part del projecte Esport+.TV. Aquesta cooperació encara pren major dimensió en el moment de donar visibilitat i projecció a l’esport femení, amb la nova modalitat de visualitzar l’esport en viu.

Les diverses proves es podran veure en directe desde qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, però també es dóna l’opció de poder recuperar el partit a posteriori al web, o a l’App d’Esport+.TV.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +